Anmeldelser af Hotel Pace Helvezia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Pace Helvezia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pace Helvezia som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pace Helvezia . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt hotel

Hotellet var godt. Service niveauet var meget højt. Personalet yderst venlige og hjælpsomme. Beliggenheden er meget centralt, hvilket medfører et højt støjniveau fra trafikken, så det var svært at sove.

Rom som feriedestination

Hotel Pace Helvezia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Pace Helvezia
Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map