Hotel i Rom

Hotel Pace Helvezia

 
Hotel Pace Helvezia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pace Helvezia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvad enten du skal besøge Rom for første eller tiende gang, er det væsentligt at beslutte, hvor du skal bo. For selv om det historiske centrum ikke er større end du kan gå hele byen rundt, betyder det alligevel noget at dit udgangspunkt er centralt, og at der er god offentlig transport, hvis dine fødder får brug for en pause.

Nyd den centrale beliggenhed

Hotel Pace Helvezia er et af Roms gamle hæderkronede hoteller, og på grund af beliggenheden lige midt i det historiske centrum, er det blevet et yderst populært hotel. Men prikken over i'et er naturligvis den store tagterrasse, hvorfra du har 360 graders panoramaudsigt over hele Roms centrum. Fra Pace Helvezia kan du gå til alle byens seværdigheder og de nærmeste er Forum Romanum, Trevifontænen og Pantheon, som alle kan nås på under 10 minutter. Skal du lidt længere væk, eller skal du til lufthavnen, er der et stort udvalg af busser 200 meter væk på Piazza Venezia. Den centrale beliggenhed på en af Roms hovedgader gør også, at du må påregne trafikstøj.

Læs mere om Hotel Pace Helvezia

Tagterrassen er hotellets største plus

Officielt har hotellet 4 stjerner, men da det er et ældre og lidt slidt hotel, har vi valgt at give det 3 sole, hvoraf den ene primært gives for beliggenhed og tagterrasse. Hotellet har gode fælles faciliteter, der foruden reception og elevator, også omfatter flere opholdsrum, en morgenmadsrestaurant, bar og så naturligvis tagterrassen, som er et dejligt sted at nyde et godt glas vin sammen med solnedgangen efter en dejlig dag med spændende oplevelser. I receptionen hjælper de gerne med gode råd til næste dags udflugter, teater og koncerter, bestiller bord på en af de lokale restauranter eller måske en taxi, hvis du har brug for det.

Pæne og komfortable værelser

Værelserne er fordelt på flere forskellige etager, som alle er forbundet med elevator. De er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil, og alle har aircondition og varme, som reguleres centralt efter årstiderne, satellit TV, telefon, minibar og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hotellet har stadig enkelte værelser, hvor det er tilladt at ryge, så spørg evt. i receptionen ved ankomst.

Sommerrabat 2017

Hotellet har lavet en sommerrabat, så hvis du har et ophold i juni, juli eller august på minimum 4 nætter, så er den 4. nat gratis. Rabatten er fratrukket prisen herunder.

Læs om værelserne på Hotel Pace Helvezia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Pace Helvezia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pace Helvezia som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pace Helvezia . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Pace Helvezia

Godt hotel

Hotellet var godt. Service niveauet var meget højt. Personalet yderst venlige og hjælpsomme. Beliggenheden er meget centralt, hvilket medfører et højt støjniveau fra trafikken, så det var svært at sove.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Pace Helvezia

Læs mere
 
search map