Hotel i Rom

Hotel Oxford

 
Hotel Oxford er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Oxford er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Oxford ligger i Via Boncompagni, som forbinder Piazza Fiume med Trintá dei Monti og Den Spanske Trappe ved at krydse over den berømte Via Veneto og Villa Borgheses sydlige del. Hotellet ligger således i gåafstand til den nordlige del af centrum med Piazza Barberini, hvorfra man med metroen eller til fods nemt kommer videre til Trevi-fontænen, præsidentens palads Quirinale og andre af byens mange attraktioner..

Hotellet er et 4-stjernet hotel, som mange andre i den italienske hovedstad, dog lægges der her mere vægt på et højere serviceniveau. Hotellet er blevet gennemgående renoveret siden den nuværende ejer overtog det, så værelsernes interiør samt tæpper og tapeter er blevet udskiftet.

Læs mere om Hotel Oxford

På hotellet findes reception, elevator, morgenmadsbuffet, bar og internetcorner. Hotellets restaurant såvel som dens room service serverer også andre måltider end blot morgenmad.

Hotellets 58 værelser er pænt møblerede, men er dog af standard størrelse. De har alle telefon, sattellit-fjernsyn og mini-bar samt badeværelse med brusebad eller karbad og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map