Hotel i Rom

Hotel Nazionale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nazionale ligger på den bilfri Piazza Montecitorio som nærmeste nabo til Roms parlament, så beliggenheden er ikke bare unik, men bevogtningen er også helt i top...

Roms Christiansborg som nærmeste nabo

Den super centrale beliggenhed gør, at du kan gå til alle Roms største seværdigheder. Det tager 4 minutter at gå til Pantheon, 6 minutter til Trevifontænen og Piazza Navona, mens du skal beregne ca. 10 minutter til Piazza Venezia, og Den Spanske Trappe med de eksklusive forretningsgader og metrostation.

Fordums storhed

Bygningen som rummer det legendariske hotel stammer fra 1800-tallet, og efter at have levet en noget skrantende tilværelse i mange år, blev det gennemrenoveret for få år siden, og er nu genopstået med al sin fordums glans med et moderne touch. Hotellet har reception og lobby, morgenmadsrestaurant, opholdsrum, den berømte bar Donatello samt businesscenter med konferencefaciliteter. Der er wifi på hele hotellet og den første time er gratis.

Bo klassisk og elegant

Alle værelser er elegant indrettet i romantisk stil. Der er telefon, TV, wifi (mod betaling) minibar, værdiboks, aircondition samt bas med hårtørrer. De bedste værelser - Executive og Junior Suiter er indrettet med antikke møbler.

Læs om værelserne på Hotel Nazionale

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map