Hotel i Rom

Hotel Mozart

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Mozart er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mozart er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Mozart ligger helt centralt i Rom mellem Piazza del Popolo og Den Spanske Trappe. Hotellet har reception, opholdsstue, bar og en storslået tagterrasse med udsigt samt, ganske tæt på, et anneks beliggende ud til Via del Corso.

- Standard: Nydeligt indrettede værelser med aircondition, minibar, satellit-tv og video, pengeskab og buksepresse samt naturligvis eget badeværelse med hårtørrer.
- Superior: Disse værelser er udstyret som standardværelserne, men de er større, mere elegant møbleret og har større badeværelser (nogle med både badekar og bruser).
- De Luxe: Der er tale om rummelige værelser beliggende på hotellets øverste etager. De har ud over alt det, du finder i superiorværelserne, fladskærmsfjernsyn, spabadekar og privat balkon/terrasse med udsigt over byen.
- Vivaldi Prestige: Disse værelser er meget rummelige (ca. 28 m²) og befinder sig i hotellets anneks ud mod Via del Corso. De er udstyret med fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, internetforbindelse og badeværelse med spabadekar og bruser.

I kælderen er der blevet indrettet et computerrum, som man kan anvende mod betaling, hvis man har brug for at benytte sig af printer og internettet.

Læs mere om Hotel Mozart

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Aurelia Residence

Rom, Lazio

Worldhotel Ripa

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

search map