Hotel i Rom

Hotel Montreal

 
Hotel Montreal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Montreal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kan ikke siges for tit: Rom er en stor by, og dens historiske centrum er enormt. Ligegyldigt hvor i byen du vælger at bo, vil du have ganske langt til nogle af seværdighederne. Spørgsmålet er derfor, om du ikke lige så godt kan bo lidt uden for det område mellem Den Spanske Trappe, Piazza Navona og Piazza Venezia, hvor de fleste foretrækker at bo, og så nøjes med at betale langt under det halve? Den offentlige transport fungerer jo godt her i byen, og du vil nok værdsætte at have lidt mere at bruge på den pragtfulde lille restaurant Trattoria Monti, som ligger blot 150 meter fra Hotel Montreal. Vi er i alt fald nogen, som flere gange har travet mange kilometer gennem Rom for at spise netop her.

Beliggenhedens betydning

Beliggenheden 500 meter sydøst for hovedbanegården Stazione Termini gør, at du på samme tid har dejlig kort til de bedste transportmuligheder (deriblandt også busserne til/fra lufthavnen), og at du er ude af det temmelige kedelige kvarter, som ligger op ad togstationen. Der går også mange buslinjer tæt forbi, så du kommer let rundt i byen. Og så bor du her i Via Carlo Alberto blandt romerne selv.

Lyse og komfortable værelser

Hotel Montreal er et hyggeligt trestjernet hotel af de mindre med 27 lyse værelser med privat badeværelse, aircondition, minibar, internetadgang og satellit TV. Her er døgnåben reception, så du kan roligt nyde alle døgnets 24 timer i Rom uden tanke på lukketider, men sørg for at være hjemme til morgenmaden, som serveres mellem 7:00 og 09:30, enten hotellets gårdhave eller i den lille morgenmadssal. Kommer du i bil, kan du glæde dig over, at her kommer du ikke i karambolage med de såkaldte miljøzoner ZTL (zona trafico limitato); og hotellet hjælper gerne med parkering i et nærliggende parkeringshus.

Læs om værelserne på Hotel Montreal

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Montreal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Montreal som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Montreal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Montreal

Tæt på Roma Termini og smukke kirker

Hotel Montreal er et fint og hyggeligt hotel
tæt på banegården og nogle meget smukke
kirker. Hjælpsomt personale. Morgenmaden
spiser man på nabohotellet og den var fin.

Læs mere

Rom bytur

Hotellet lå ganske centralt - og med gode ben var det ingen problem, men ellers var der bus og taxa stop lige uden for. Metro 100 meter væk.
Hotellet er et ældre slidt hotel - med en Super venlig og tjenstvillig reception !. Vi boede på 4 sal og her kneb det gevaldigt med at have ikke bare varmt vand, men vand til at foretage et helt bad - der var simpelthen ikke tryk nok på. På 1. sal var dette ikke et problem.
Spisekrogen var ok, men man kunne for få penge gøre den mere gæstevenlig (Brødrister - varme kogte æg - og måske rigtig toastbrød til risteren) Der var åbent indtil kl. 10,00 - man kunne måske overveje at stille en kaffemaskine op og mod en mindre betaling give os mulighed for at nyde en kop, når man havde lyst - danskere elsker kaffe døgnet rundt, og 35-40 kr oppe på hjørnet er trods alt lidt kostbart.
Rengøringen var tip top - vi kunne sagtens havde genbrugt håndklæder 2x

Selvom dette kan lyde lidt negativt, har vi alt i alt et godt indtryk

Min søster boede i enkeltværelset …. til den pris burde man forvente mere !

Kaare Olsen

Læs mere

Erfaringer fra det Klassiske Rom.

Vejret var varmt og en udfordring, når man går 10 - 12 km. om dagen, men heldigvis er der ikke langt mellem fortovsbarerne! Det er dejligt, der er mulighed for at spadsere mellem de overvældende arkæologiske perler og de smukke kirker, fine museer og den kultur, der i så rig grad findes. Atmosfæren i byen præges af den særlige stemning, årtusinders historie skaber.

Læs mere
 
search map