Hotel i Rom

Hotel Montreal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det kan ikke siges for tit: Rom er en stor by, og dens historiske centrum er enormt. Ligegyldigt hvor i byen du vælger at bo, vil du have ganske langt til nogle af seværdighederne. Spørgsmålet er derfor, om du ikke lige så godt kan bo lidt uden for det område mellem Den Spanske Trappe, Piazza Navona og Piazza Venezia, hvor de fleste foretrækker at bo, og så nøjes med at betale langt under det halve? Den offentlige transport fungerer jo godt her i byen, og du vil nok værdsætte at have lidt mere at bruge på den pragtfulde lille restaurant Trattoria Monti, som ligger blot 150 meter fra Hotel Montreal. Vi er i alt fald nogen, som flere gange har travet mange kilometer gennem Rom for at spise netop her.

Beliggenhedens betydning

Beliggenheden 500 meter sydøst for hovedbanegården Stazione Termini gør, at du på samme tid har dejlig kort til de bedste transportmuligheder (deriblandt også busserne til/fra lufthavnen), og at du er ude af det temmelige kedelige kvarter, som ligger op ad togstationen. Der går også mange buslinjer tæt forbi, så du kommer let rundt i byen. Og så bor du her i Via Carlo Alberto blandt romerne selv.

Lyse og komfortable værelser

Hotel Montreal er et hyggeligt trestjernet hotel af de mindre med 27 lyse værelser med privat badeværelse, aircondition, minibar, internetadgang og satellit TV. Her er døgnåben reception, så du kan roligt nyde alle døgnets 24 timer i Rom uden tanke på lukketider, men sørg for at være hjemme til morgenmaden, som serveres mellem 7:00 og 09:30, enten hotellets gårdhave eller i den lille morgenmadssal. Kommer du i bil, kan du glæde dig over, at her kommer du ikke i karambolage med de såkaldte miljøzoner ZTL (zona trafico limitato); og hotellet hjælper gerne med parkering i et nærliggende parkeringshus.

Læs om værelserne på Hotel Montreal

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map