Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom er fantastisk mad, livlige caféer, seværdigheder og shopping

At hvile benene og se livet myldre forbi, mens du sidder på den historiske Café Greco eller en mindre, lokal cafe og køler ganen med et glas god hvidvin, eller lader dig kvikke op med en hurtig espresso, er også en del af den ægte, romerske ferieoplevelse. Shoppingmulighederne i den sydeuropæiske metropol kan snildt holde dig beskæftiget i de timer, der ikke går med sightseeing, restaurantbesøg og caféliv. Generelt kan vi love dig, at Rom er en by, det er meget svært at blive træt af.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Med en tagterrasse kan du rigtigt beundre Rom

Men selvom Rom døgnet rundt har så meget programmet, at du aldrig behøver at kede dig uden for dit hotel, er det nu meget rart, at selve hotellet også har faciliteter, der lægger op til livsnyderi. Rom er ikke kun en summende storby fuld af oplevelser, men også en sydlandsk by med et skønt klima, hvor du kan slikke sol en lagt større del af året end i Danmark. Til det formål, og til generel afslapning, kan det være skønt at have en tagterrasse til rådighed. Her kan både voksne og børn slappe af og skærme sig selv lidt fra storbylivet, menneskemylderet og trafikken, når I trænger til en pause fra disse ting.

Noget, mange erfarer, når de besøger Rom, er i hvert fald, at fødderne godt kan blive trætte, så det er en fryd at kunne smække dem op, mens man sidder i solen eller i skyggen under en parasol på tagterrassen og kigger ud over de mange tage, kupler og arkitektoniske vidundere, som kendetegner Italiens hovedstad.

Tre gode anbefalinger til hoteller i Rom med tagterrasse

Hos In-Italia har vi et meget stort udvalg af ferieboliger, og nedenfor ser du tre eksempler på hoteller, som vi vil anbefale dig i Rom, hvis tagterrasse står højt på din ønskeliste. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores ferier i Rom.

Hotel Arcangelo
Bo centralt i stilfulde art-nouveau-omgivelser med moderne komfort. På Hotel Arcangelo vil du uden tvivl have lyst til at tilbringe en del tid i den dejlige roof garden, hvor du har udsigt over intet mindre end Peterskirkens kuppel. Du kan få serveret små snacks eller en drink på taget, mens du slapper af efter dagens sightseeing.

Den lækre morgenmadsbuffet indtages dog i hotellets hyggelige restaurant. Der må ryges på taget, men ikke andre steder på hotellet, så du kan roligt betragte hotelværelserne som røgfrie. Hotel Arcangelo er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil have en autentisk oplevelse af Rom. Hotellet ligger nemlig centralt – ca. halvanden kilometer fra Campo de Fiori - men samtidig i et lokalt kvarter, hvor romerne går ud og spiser og går på café. Her er du med andre ord ikke omgivet af turister hele tiden.

Hotel Marcella Royal
Smagfuldt, klassisk, romantisk, behageligt og centralt. Så kort kan det faktisk siges. Hotel Marcella Royal er en ægte lille perle af et 4-stjernet hotel, som giver dig de perfekte rammer i forhold til at nyde din ferie i Rom for fulde drag. Udsigten fra den elegant indrettede tagterrasse på 8. etage er fantastisk, og den kan du både nyde, mens du om aftenen slapper af med en drink (og somme tider live piano-musik) og mens du om morgenen indtager den velsmagende, store morgenmadsbuffet, der serveres udendørs i tag-restauranten.

Hotellets værelser er veludstyrede og generelt i den rummelige ende, når man tænker på, at det er et storbyhotel, vi har med at gøre. Som prikken over i’et vil du uden tvivl lægge mærke til den rare atmosfære på Marcella Royal, hvor du i øvrigt bor i historiske omgivelser på Via Flavia, ikke langt fra seværdigheder og restauranter.

Hotel Smeraldo
Dette familiedrevne hotel er som skabt til en romantisk weekend eller uge i Rom. Her bor du mellem Piazza Navona og Campo de Fiori, så tættere på Roms hjerte kan du ikke komme. Hvis du ikke tror, det kan blive bedre, så vent, til du ser tagterrasserne, som der er hele to af. Her kan du nyde livet og udsigten, mens du hviler benene og lader op til næste dags eventyr i Rom.

Morgenmaden indtages i den hyggelige morgenmadsrestaurant i kælderen, og det er hotelejerens mor, en aktiv kvinde på over 80, der passer den. Hotellet er under løbende renovering, så værelserne er ret forskellige, men alle har dog internet, tv, aircondition og eget badeværelse med brus.

>>> Læs også om storbyferie i Rom
>>> Find et hotel eller ferielejlighed i Rom

 
search map