Hotel i Rom

Hotel Martis Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

“Value for money” i den eksklusive ende

Vi er overbeviste om, at du vil nyde dit ophold på Hotel Martis Palace. Det er ikke det billigste hotel i Rom, selv om vi hos In-Italia er helt sikre på, at du får rigtig meget for pengene netop her. Gæstfriheden og servicen er som du ville ønske det var standard overalt. Hotellet åbnede i marts 2016, og er derfor stadig relativt nyt.

Bedre beliggenhed fås ikke

Beliggenhedsmæssigt bliver det næppe bedre. Hotel Martis Palace ligger i Navona-området, så rent bogstaveligt bor du blot et stenkast fra Piazza Navona. Byens andre store seværdigheder som Pantheon, Trevifontænen, Den Spanske Trappe, Peterskirken og Piazza Venezia ligger også alle i behagelig gåafstand fra Hotel Martis Palace.

Læs mere om Hotel Martis Palace

Nyt og elegant design

Den afslappede atmosfære understreges af hotellets modern design. Du vil helt sikkert føle dig hjemme, og kan nyde den gode service og de mange faciliteter på Hotel Martis Palace. Dagen begynder med en amerikansk morgenmadsbuffet, som tilbyder et rigt udvalg af både varme og kolde delikatesser. Glem ikke at bestille din cappuccino i morgenmadsrestaurantens bar, og hvis du har lyst, kan du tage den med op på tagterrassen. Herfra har du en fantastisk udsigt over Roms historiske centrum. Det er det perfekte sted at nyde din kaffe eller en cocktail og en let snack senere på dagen.

Om vinteren vil tagterrassen nok ikke være dit foretrukne opholdssted, så derfor er der naturligvis et godt alternative I Martis lounge bar. Hvis du søger fred og ro er der et hyggeligt bibliotek, hvor du kan læse en bog eller blot nyde stilheden.
Hvis du er rigtig træt efter dagens mange oplevelser, kan du også nyde wellness-afdelingen på Hotel Martis Palace’ nabohotel. Du kan bede receptionen om at bestille tid. Naturligvis er der gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du ankommer i bil, skal du være opmærksom på, at det er dyrt at parkere lige i centrum, og du skal regne med priser på omkring 55 euro pr. nat.

Værelser med udsøgt smag

Hotel Martis Palace har blot 26 rummelige og komfortable værelser. Alle værelser er lydisolerede og har alle de moderne bekvemmeligheder, som du kan ønske dig. Værelserne har aircondition, satellit TV, skrivebord, gratis wi-fi, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Hotellet tilbyder flere forskellige værelsestyper.

Læs om v√¶relserne på Hotel Martis Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map