Hotel i Rom

Hotel Marcella Royal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden at være et godt firestjernet hotel med en fin beliggenhed i det historiske Rom, byder Marcella Royal også på en rigtig god atmosfære. Den klassiske indretning er både smagfuld og romantisk. Der er ikke langt til hverken gode restauranter eller byens mange seværdigheder, og hvis fødderne er trætte, går der mange lokale busser på den nærliggende Via XX Settembre, ligesom der ikke er langt hverken til hovedbanegården eller de to metrostationer Barberini og Repubblica.

Nyd den skønne tagterrasse

På 8. etage finder du Hotel Marcella Royals fantastiske tagterrasse med den enestående udsigt over Rom. Det er også her du finder hotellets morgenmadsrestaurant, som byder på stor buffet med både pålæg, ost, frugt, yoghurt, juice og kaffe. Foruden tagterrassen har hotellet reception, store indbydende opholdsrum, coctailbar og gratis wi-fi.
Det er ikke ualmindeligt at der er en pianist som underholder gæsterne. Så kan du nyde en aperitif ledsaget af skøn musik inden du skal ud at spise middag - eller rund aftenen af med en drink i baren, inden du går i seng.

Læs mere om Hotel Marcella Royal

Lokalt præg

Som en kuriositet vil du sikkert opdage, at der stadig findes flere almindelige lejligheder i samme bygning. Det skyldes det faktum, at flere af de lokale beboere ikke har haft lyst til at sælge deres lejlighed, da stedet blev omdannet til hotel.

Værelserne

Alle værelser på Hotel Marcella Royal er smagfuldt og klassisk indrettet i moderne stil med en fin lyssætning. Værelserne varierer i størrelse, men de fleste er forholdsvis rummelige (undtagen economy) for et storbyhotel og de har alle aircondition, TV, telefon, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Marcella Royal

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map