Hotel i Rom

Hotel Marcella Royal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden at være et godt firestjernet hotel med en fin beliggenhed i det historiske Rom, byder Marcella Royal også på en rigtig god atmosfære. Den klassiske indretning er både smagfuld og romantisk. Der er ikke langt til hverken gode restauranter eller byens mange seværdigheder, og hvis fødderne er trætte, går der mange lokale busser på den nærliggende Via XX Settembre, ligesom der ikke er langt hverken til hovedbanegården eller de to metrostationer Barberini og Repubblica.

Nyd den skønne tagterrasse

På 8. etage finder du Hotel Marcella Royals fantastiske tagterrasse med den enestående udsigt over Rom. Det er også her du finder hotellets morgenmadsrestaurant, som byder på stor buffet med både pålæg, ost, frugt, yoghurt, juice og kaffe. Foruden tagterrassen har hotellet reception, store indbydende opholdsrum, coctailbar og gratis wi-fi.
Det er ikke ualmindeligt at der er en pianist som underholder gæsterne. Så kan du nyde en aperitif ledsaget af skøn musik inden du skal ud at spise middag - eller rund aftenen af med en drink i baren, inden du går i seng.

Læs mere om Hotel Marcella Royal

Lokalt præg

Som en kuriositet vil du sikkert opdage, at der stadig findes flere almindelige lejligheder i samme bygning. Det skyldes det faktum, at flere af de lokale beboere ikke har haft lyst til at sælge deres lejlighed, da stedet blev omdannet til hotel.

Værelserne

Alle værelser på Hotel Marcella Royal er smagfuldt og klassisk indrettet i moderne stil med en fin lyssætning. Værelserne varierer i størrelse, men de fleste er forholdsvis rummelige (undtagen economy) for et storbyhotel og de har alle aircondition, TV, telefon, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Marcella Royal

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Marcella Royal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marcella Royal som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marcella Royal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Marcella Royal

Bedømmelse af Hotel Marcella Royal

Hotellet ligger i roligt kvarter, hvilket var super godt når man kom hjem efter en dag i Roms overfyldte og larmende gader. Vi hørte ikke meget støj fra gaden. Hotellet ligger i perfekt gå afstand til mange af turistattraktionerne.
I nærheden af hotellet var rigtigt gode restauranter, på hotellet var det muligt at få noget enkelt at spise så som sandwiches, suppe etc.
Et rigtigt dejligt hotel og et stort plus er deres store tagterrasse og flotte værelser. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale andre.

Læs mere

Alt i alt et rimeligt hotel, med tag terrasse.

Hvis man skal være lidt kritisk, var nogle af værelserne meget små, men jeg tror at de er ved at renovere.

Deres morgenmad var ikke så spændende.

De ansatte var meget søde og hjælpsomme.

Nytårsaften på tagterrassen ved midnat var hyggelig

Læs mere

Nydeligt og roligt hotel

Som sagt et nydeligt og roligt hotel ca 1,5 km uden for centrum. Meget hyggelig tag terasse på grund af de mange blomster og udsigten.

Læs mere

Tagterrasse

Vi afsluttede vores bryllupsrejse med en weekend i Rom på dette charmerende hotel, efter anbefaling fra en ven. Det bedste ved hotellet var tagterrassen og det utroligt venlige personale, der arbejdede på hotellet! Alle var rare, især i baren på taget! Vi havde så meget sjov og mødte mange af de andre gæster på taget, en oplevelse :)

Læs mere

Ok til prisen

Søde folk på hotellet, og det var rent og pænt.
Lidt ærgeligt med pulverkaffe til morgrnmaden, men ellers ok morgenbuffet.
Lækker tagterrasse med flot udsigt over Rom.

Læs mere

Helle og hendes nyanskaffede mand fra København boede på Hotel Marcella Royal fra den 6. til den 10. februar 2003.

Tak, vi havde en skønt tur til Rom. Turen var planlagt som en overraskelse til mand. Vi havde ikke planlagt nogen bryllupsrejse, så jeg gav ham turen i morgengave. Jeg har selv været i Rom for ca. 20 år siden, om min mand havde aldrig været der før, hvorfor jeg valgte netop den destination. Vi boede tæt på Termini, hvilket vi synes var perfekt. Et stille og roligt område, tæt på bus og metro, så man hurtigt kan komme omkring i byen. Andre vil måske foretrække at bo mere centralt, men det passede fint til vores behov, ikke at bo midt i byen.
Hotellet var ligeledes perfekt. Værelset var dog lidt småt - men da vi tilbragte så megen tid som muligt udendøre, var det ikke et problem for os. Personalet på hotellet var meget søde of service minded, og stod altid til rådighed, hvis vi havde spørgsmål. Vi havde den skønneste udsigt fra morgenmads restauranten, over byen og Peters Kirken. Det er helt klart et hotel vi vil anbefale andre.
At tage til Rom i februar er jo lidt af et sats (vejrmæssigt), men vi var meget heldige med vejret. Det var lidt køligt, men høj sol alle dagene. Byen viste sig fra sin bedste side, og vi nød de lange gåture rundt til alle seværdighederne. Måske det er lidt for tydeligt at vi stadig er nygifte og nyforelskede, og at Rom er et perfekt sted at tage hen, når man er i den "tilstand", men jeg kan overhovedet ikke finde på noget negativt at sige, hverken om den service I har leveret, eller de oplevelser vi havde i Rom. Vi ville ønske at vi kunne have været der lidt længere, og tænker på at tage af sted igen , så snart lejligheden byder sig. Så vil vi uden tvivl kontakte jer igen.

Læs mere
 
search map