Hotel i Rom

Hotel Lunetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En mere central beliggenhed er svær at finde

Hotel Lunetta er et skønt lille boutique hotel med en perfekt beliggenhed midt i Roms historiske centrum. Kommer du til Rom for at besøge de berømte attraktioner, og søger efter et centralt beliggende hotel med god komfort, er Hotel Lunetta et rigtigt godt valg, og en mere central beliggenhed er svær at finde. Piazza Navona og Campo de' Fiori ligger kun 200 meter fra hotellet, og du kan gå til Den Spanske trappe, Pantheon og Trevifontænen på under et kvarter. Den centrale beliggenhed gør, at du har et godt udvalg af restauranter lige rundt om hjørnet.

Dejlig tagterrasse og en helt særlig SPA

Netop som du troede servicen og faciliteterne ikke kunne blive bedre, opdager du den lille tagterrasse som er et kapitel helt for sig selv. Et fremragende sted at nyde dagens første kop kaffe i morgensolen og nyde udsigten ud over Roms tage. Du har en fantastisk udsigt til kuplen på kirken Sant' Andrea della Valle der er nabo til hotellet, og her hvor 1. akt i operaen Tosca udspillede sig. Tagterrassens bar er også åben om aftenen, og det er et hyggeligt sted, hvor du kan nyde en aperitif, en let snack eller bare et roligt øjeblik.

Som noget helt særligt finder du i hotellets underetage en række velbevarede mure fra det antikke Rom. Dem har hotellet valgt at inddrage i deres SPA afdeling, som bl.a. inkluderer en lille varmtvandspool, en sauna og et dampbad. Et dejlig sted til afslapning efter en dag med sightseeing og aktiviteter. Der er også mulighed for at få en god afspændende massage, - også for par, hvis det ønskes.

Det store udvalg af friske, varme, kolde, søde og smagfulde produkter til morgenmaden vil helt sikkert gøre din morgen endnu bedre og give en ideel start på en ny dag. Her kan du nyde en frisk kop kaffe mens du lægger planer for dagens oplevelser.

Selvfølgelig byder Hotel Lunetta på de mest moderne faciliteter som f.eks. gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere om Hotel Lunetta

Elegante og moderne værelser

Hotel Lunetta har 30 elegante og behagelige værelser i flere forskellige kategorier. Alle værelserne er smagfuldt møbleret, har aircondition, gratis WiFI, satelit TV, minibar, værdiboks (i laptop størrelse), skrivebord, lydtætte vinduer og badeværelser med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Lunetta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map