Hotel i Rom

Hotel Ivanhoe

 
Hotel Ivanhoe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ivanhoe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ivanhoe har ikke noget at gøre med korsridderen, som du måske kender fra tv-serien, romanen eller filmen. Men selvom der ikke er meget korsridder over hotellet, skal du nok få din lyst til historiske eventyr tilfredsstillet. Her bor du midt i Roms ældste del, og rundt om hjørnet er der et nærmest uudtømmeligt udvalg af berømte seværdigheder med mange årtusinder eller århundreder på bagen.

Noget for pengene i Monti-området

Hvis du leder efter noget, som ikke nødvendigvis er storslået eller moderigtigt, men bare praktisk og med garanti for valuta for pengene, bør du overveje Hotel Ivanhoe. Her bor du strategisk godt, inden for gåafstand til mange af Roms største attraktioner. Skulle du få lyst til at tage en tur til andre dele af metropolen, ligger både jernbanen og metroen kun få hundrede meter væk. Foran hotellet finder du masser af restauranter og barer, og så snart, du træder ud af døren, er du omgivet af liv og mennesker.

Tagterrasse med sol

Hotellets bedste skjulte skat er tagterrassen. Her kan du nyde godt af solens stråler på de fleste tidspunkter i løbet af dagen. Start med en macchiato om morgenen, eller slap af med en aperitif inden du går ud og spiser. Et roligt sted, hvor du kan holde en pause fra menneskemylderet og trafikken på gaden.

Derudover tilbyder Hotel Ivanhoe grundlæggende faciliteter. Morgenmaden er ikke luksus, men giver dig et stort nok udvalg til at få en ordentlig start på dagen. Der er en bar, der serverer lettere snacks, og Wi-Fi finder du i receptionen og lobbyen. Sidst men ikke mindst er personalet meget hjælpsomt og venligt.

24 enkle værelser

Hotellet er ret lille, med blot 24 værelser. Værelserne er temmelig små, ligesom badeværelserne. Du kan dog sagtens få et rart og komfortabelt ophold, især hvis du ikke medbringer meget store mængder bagage. Da du som gæst i en by som Rom sandsynligvis tilbringer det meste af din ferie uden for hotellet, er værelsernes størrelse måske også mindre vigtig. Du kan vælge mellem enkelt-, dobbelt- og tripleværelser. Alle værelser har følgende faciliteter: Minibar, telefon, tv, varme og aircondition.

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ivanhoe

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ivanhoe som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ivanhoe. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

roma 2017

først var vi utilfrede med værelse,efter 2 dage fik vi et større så i det store og hele var vi
tilfreds med hotellet.

Læs mere
 
search map