Anmeldelser af Hotel Impero

 
Hotel Impero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Impero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Impero

Læs personlige anmeldelser af Hotel Impero som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Impero. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Claus og kone fra Nibe tilbragte 4 dage på Hotel Impero fra d. 7. til d. 11. juli 2001. Han meddelte efter turen:

Vores tur til Rom har været en stor oplevelse. Vi boede på Hotel Impero, ved Termini og beliggenheden var god; især da vi ankom med tog og meget gerne ville finde vores hotel hurtigt efter en lang rejse, uden at skulle tage en taxa.
Værelset (221) på Hotel Impero var 'iorden', med så heller ikke mere end det. Det er absolut ikke et sted man vil være udover når man skal sove. 'Udsigten' er til baggården (3x3m). Hotellet er gammelt og lidt slidt 'i kanten'. Da vi besøgte det i uge 28 - 2001, var det under renovation (så det ud til) og der var meget byggerod i receptionen.
Men som flere andre har skrevet kan hotellet stadig anbefales pga beliggenheden, badefaciliteterne og den solide morgenmad (ta' selv bord).
Da vi fandt ud af det offentlige transport system, især dagsbilletten til bus+tog, brugte vi det meget. Den første dag gik vi rundt og det koster en del kræfter i sommervarmen (32 gd). Køb i stedet en dagsbillet om morgenen (6000 L) og tag den første bus i den retning man skal. Kræfterne kan bruges bedre på de mange utrolige seværdigheder Rom byder på. 
Tips:
1)Når man kommer træt hjem om aftenen skal man (i stedet for op på værelset) gå til Piazza del Viminale, forenden af gaden og få en forfriskning på den fine udendørs resteaurant. Det er et dejligt sted med rimelige priser. Cafe'en overfor hotellet kan ikke anbefales. Vi fik dårlig service (de nægtede at tage VISA selvom der var et skilt i vinduet!!) og priserne er for høje. Den lokale gadehandler overfor hotellet kan derimod godt anbefales.
2) Ellers var det vores erfaring at det er lettere hvis man kan tale lidt italiensk. Italienerne taler ikke meget engelsk !
3) Vi brugte en del af vores ferie til at leje en bil og køre lidt udenfor Rom. Vi var bla. i Tivoli og så den fantastiske have med de mere end 100 springvand. Derfra kørte vi gennem Frascati bjergområdet og endte ved Lido Foce Verde som er en lille by ved middelhavet 60 KM syd for Rom. [..]

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erling og Tove fra Esbjerg smuttede få dage i Rom i midten af juni 2000 og boede på Hotel Impero. Vi modtog følgende melding efter deres hjemkomst:

Vi havde en god oplevelse - både med hotellet og Rom !
Vi kørte i bil til små 100 km nord for Rom (1.575 km fra grænsen). Ved Attigliano kørte vi af A1 og lige ved afkørslen ligger Roscio Albergo, hvor vi også kunne få bilen i garage for ca. 30,- kr. pr. nat. Der var kun 500 m til toget, som vi dagen efter tog til hovedbanegården i Rom. 
Hotel Impero ligger kun 5 min. gang derfra, og er et ældre, men nydeligt hotel med en god morgenbuffet. Hotellet ligger rimeligt centralt for gåture til byens seværdigheder, men nok så bekvemt også tæt på en undergrundsstation. Her en lille advarsel ! Som i de fleste storbyer er der også i Rom lommetyve og pas især på i undergrundstogene i myldertiden ! Pas også på tricktyve (sigøjnere) på gaden - de maser sig på og afleder opmærksomheden med bl.a. et stykke papkasse.
Hvad man gerne vil se og opleve i Rom er selfølgelig individuelt, men man kommer ikke uden om de mange gamle bygninger m.m. Peterskirken og Markuspladsen må man ikke snyde sig selv for - og på de 3 dage vi var i Rom, nåede vi desuden Colosseum og Foro Romano, samt flere besøg ved de stemningsfyldte steder Trevi Fontænen og Den spanske trappe.
Det bedste råd fra os er at tage toget det sidste stykke til Rom. Det var dejligt at være fri for trafikmylderet og ikke mindst parkeringskaos. Og med bilen i sikker garage i Attigliano var der heller ingen bekymringer her.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og Birthe fra Næstved var i Rom i begyndelsen af maj 2000, da de boede på Hotel Impero. De skrev til os efter hjemkomsten:

Ja Rom er en dejlig og spændende by som det helt sikkert ikke er sidste gang vi har været i, vi boede lige ved hovedbanen midt i Rom hvorfra vi kunne gå til alle seværdighederne, Hotellet var godt samt af det var nogle flinke personale. Så alt i alt en god oplevelse og helt sikkert vi vil bruge jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2000
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map