Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis det også står højt på din ønskeliste, er du kommet til rette sted. In-Italia råder over flere end 1.400 ferieboliger i Italien, herunder et stort udvalg i den romantiske hovedstad. Lige at kunne nå en hurtig espresso på caféen rundt om hjørnet, mens du betragter romerne, som er i fuld gang med deres travle morgenrutiner, er en stor charme ved ferielivet i Rom – og så gør det jo heller ikke noget at bo i gåafstand til mange af de store seværdigheder og attraktioner, byernes by har at byde på.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Vælg et hotel i det centrale Rom

Den centrale del af Rom er ikke bare fyldt med turister, der tager billeder. Du vil i høj grad være omgivet af ikke bare noget af Italiens smukkeste arkitektur og nogle af landets mest storslåede pladser. Du vil også være placeret midt i romernes hverdagsliv, da mange naturligvis har deres daglige gang i denne travle del af hovedstaden. Lader du dig i ny og næ blive væk i de mange små, smalle sidegader, kan du pludselig føle dig hensat til en anden tid og et andet sted. Det er med andre ord et skønt sted at tilbringe ferien, og at bo i midten af det hele har tilmed den fordel, at du får nemmere ved at nå omkring alt det, du gerne vil se og prøve, mens du er i Rom. Du skal jo ikke bruge tid på at transportere dig frem og tilbage til seværdighederne og underholdningsmulighederne i centrum, når du bor næsten dør om dør med dem.

>>> Læs om Roms seværdigheder

Moderne, klassiske eller herskabelige omgivelser… Du vælger! Nedenfor anbefaler vi tre gode hoteller, som du kan holde ferie på i centrum af Rom. Alle tre hoteller ligger i gåafstand til nogle af de vigtigste seværdigheder. Vil du vide mere, kan du altid kontakte In-Italia.

Anbefalede hoteller i Rom centrum

Via del Corso Home
Mmmm… Her dufter friskt og nyt! Via del Corso Home er en nyåbnet og smagfuldt indrettet Bed & Breakfast, der ligger fantastisk placeret lige i smørhullet ved Piazza Venezia. Når du skal ud at spise, ligger trattoria’erne i både Travestere og Monti-kvarteret lige rundt om hjørnet. Morgenmaden skal du dog ikke bevæge dig for: Den bliver serveret direkte på dit værelse, og består af croissanter og brød fra en af Roms bedste bagere, Forno Riscioli. Her er god plads på de moderne værelser, aircondition og minibar. Via del Corso er en stor shoppinggade, så er du begejstret for at shoppe, er dette hotel med stor sandsynlighed noget for dig.

Hotel della Torre Argentina
Klassisk stil og en beliggenhed helt i top. Bo blot nogle minutters gang fra Piazza Navona og det gamle blomstertorv Campo de’ Fiori, og nyd hotellets flotte og rustikke indretning. Alle værelser er gennemført klassisk indrettede, og nogle har badekar. Her befinder du dig virkelig i Roms hjerte, og alt det bedste, byen har byde på, er lige udenfor din dør. En yderligere fordel ved Hotel della Torre Argentina er, at det er meget let at tage offentlig transport til og fra hotellet: Bus nummer 64 og sporvogn nummer 8 holder på hotellets gade, og fra disse er der forbindelse videre til lufthavnen. Bus nummer 64 stopper på hovedbanegården i Rom, og sporvogn nummer 8 på Travestere-stationen.

Colonna Palace Hotel
Her bor på første parket til Italiens politiske begivenheder. Mere centralt kan det næsten ikke blive: Det herskabelige og komfortable Colonna Palace Hotel er nabo til Støvlelandets parlament på Piazza Montecitorio, og du er kun et stenkast fra attraktioner som Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Hotellet er særdeles fornemt indrettet, med mange lækre, bløde læderstole, hvor du kan sidde med en bog og en kop te. Tagterrassen med jacuzzi og udsigt over Roms tage vil du næppe klage over, når du skal bruge en pause fra sightseeing og shopping. Det er også her, du indtager dagens første måltid, mens du kigger ud over den by, du snart bevæger dig ud på eventyr i.

>>> Læs mere om storbyferie i Rom her
>>> Se alle hoteller og ferielejligheder i Rom her

 
search map