Hotel i Rom

Hotel Hassler Roma

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den perfekte beliggenhed

Hotel Hassler Roma er en perfekt base for den rejsende, som foretrækker at udforske Rom fra et hotel i luksusklassen.
Hotellets centrale beliggenhed gør det muligt at nå de fleste af byens seværdigheder til fods. Byens største attraktioner som Trevifontænen, Piazza Navona og Pantheon ligger alle i en gåafstand af ca. 10 minutter. Peterskirken og Colosseum er lidt længere væk, men du er hurtigt fremme med metro eller taxa. Hvis du ikke har noget mod at gå, skal du beregne ca. en halv time, og den helt rigtige måde at opleve Rom på, er netop ved at gå. Det tager 3 minutter at gå til metrostationen Spagna, og derfra er du fremme ved Colosseum på få minutter.

Bliv en del af en helt særlig familie

Der er 5-stjernede hoteller, som drives af hotelkæder, og så er der hoteller, som ejes af en enkelt famlie. Hotel Hassler Roma tilhører den sidste kategori, og det vil du ikke kunne undgå at bemærke. Hassler Roma ejes af Roberto E. Wirth, som er femte generation i et schweizisk hoteldynasti. Han er stadig at finde “på gulvet” for at sikre sig, at alt foregår med stil og kvalitet. Selv om personalet uden tvivl udgør den 5. stjerne, for det er korrekt, at personalets gæstfrihed er nøglen til et hotels rygte, så beviser dette hotel uden tvivl, at det er sandt. Alle på Hassler Roma gør deres yderste for at opfylde dine mindste ønsker i en afslappet og behagelig atmosfære.

Læs mere om Hotel Hassler Roma

Gastronomi på Michelin-niveau

Der er ingen grund til at forlade hotellet til frokost eller middag, for Hassler Roma har en af de bedste restauranter og køkkenchefer i Rom. På 6. sal finder du den 1-stjernede Michelin- og panoramarestaurant “Imàgo”, hvor køkkenchefen Francesco Apreda tilbyder dig at smage hans nyfortolkning af både det italienske og det regionale køkken. Imàgo har et 180 graders ubetaleligt kig ud over Rom med Peterskirken som det perfekte centrum.
Hvis du søger noget lidt mere “easy going” kan du vælge restauranten Salone Eva, hvor der også er en bar. Forår og sommer suppleres Salone Eva af den udendørs Palm Court terrasse. Både Hassler bar og Sala Vietri lobby bar er perfekte steder at nyde en let snack, mens du fordøjer dagens indtryk under dit besøg i den evige stad.

Et af de få hoteller i Rom med Spa

Brylluper, møder og arrangementer af enhver art, kan naturligvis arrangeres på Hassler Roma, som tilbyder en excellent service til alle rejsende . Et stort plus er hotellets spa, specielt om vinteren, når det bliver køligere. Vi er ret sikre på, at du vil sætte pris på et besøg i spa’en, hvor du finder sauna, dampbad, solarium, afslapningsområde og fitness center. Det er muligt at bestille flere forskellige typer massage og skøhedsbehandlinger.
I tilfælde af, at du planlægger at køre til Rom, kan hotel Hassler tilbyde parkering mod tillæg. Wi-fi er gratis på hele hotellet.

Elegante og rummelige værelser

Hotel Hassler Roma tilbyder 95 virkelig komfortable værelser og suiter. Der findes et væld af forskellige værelsestyper og størrelser, og naturligvis også indretning. Værelserne tilbyder enten kig mod byen eller haven, og nogle suiter har privat balkon eller terrasse.
Alle værelser har dog: aircondition, sat TV, minibar, værdiboks, wi-fi, skrivebord og badeværelse med badekar eller bruser, toilet, hårtørrer og produkter fra spa’en.

Læs om værelserne på Hotel Hassler Roma

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map