Anmeldelser af Hotel Giolli Nazionale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Giolli Nazionale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giolli Nazionale som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giolli Nazionale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin service på Giolli Nazionale

Dejligt hotel med god, central beliggenhed (og turistinformation lige på den anden side af gaden). Ved ankomsten (kl. 19) var aircondition-anlægget på vores værelse defekt, men allerede næste formiddag blev vi uden problemer flyttet til et andet værelse - fin service og stor imødekommenhed. Personalet var venligt og serviceminded, hver gang vi havde brug for en hjælpende hånd.

Hotel Giolli Nazionale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Giolli Nazionale
Dobbeltværelse m. opredning
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Tine og rejsefællerne fra Hadsten boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 24. til d. 28. marts 2013.

Hotel Giolli Nazionale var et super godt valg. Vi gjorde en meget god forretning, da vi fik 4 nætter for 3 nætters pris. Desuden var hotellet meget centralt beliggende og det allerbedste var Montikvarteret, som det lå i. Når man fik nok af horder af turister, souvenirbutikker og turistfælder på spiseområdet, var det skønt at udforske Monti-kvarteret, der var fuld af autentiske spisesteder, vinbarer og små butikker mv.

Hotellet lå i fin gåafstand fra Termini stationen og vi blev mødt med stor venlighed i receptionen. Værelset var stort og selvom vi var 4, var det intet problem. Rent og pænt og med vindue til gaden (langt de fleste værelser så ud til at ligge ud til en gård). Vi gik rundt til alt, men ellers er der bus lige over for.

Morgenmaden var efter italienske forhold med stort udvalg, især i syndige chokolade croissant'er, men også brød, (kolde) æg, ost, skinke mv.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og skønt at man let kunne gå hjem at tage et hvil inden aftenens restaurantbesøg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Margit og Peter fra Vonge boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 15. til d. 19. marts 2009.

Vi var meget tilfredse med opholdet i Rom, vi boede super godt, vi kunne gå til det hele, vi tog toget fra lufthavnen, fulgte den blå linie, og stod af i Termini nær hotellet.
Det er ikke sidste gang vi prøver det, og så er det jo en fordel at være 65, man kommer gratis eller halv pris til det meste. Vi var meget heldige med vejret fuld sol alle dage, næste gang
vil vi gøre mere ud af og finde ordentlige spisesteder, vi var uheldige to gange, gav en masse penge, uden at få noget for dem, men vi nød meget cafeerne og sidde i solen og se på bylivet.
Vi boede på Hotel Giolli Nazionale, der kommer vi igen til marts,dejligt stille og roligt og pænt morgenbord

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birte og rejsefælle fra Kr. Såby boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 21. til d. 26. september 2008.

Vi havde en dejlig tur til Rom. Hotellet lå meget centralt. Vi kunne gå til de fleste af de store seværdigheder. Fra hotellet var det nemt at orientere sig og i sidegaderne var der mange små gode restauranter med rimelige priser. Selve værelset var MEGET lille og havde udsigt til baggården med en bygning ca. 5 m fra vort vindue, men der var et godt badeværelse og der blev skiftet håndklæder hver dag og gjort pænt rent. September er en ideel måned at besøge Rom i. Vi havde solskin hver dag og temperaturen var på 28 grader.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Per fra Farum boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 16. til d. 19. april 2007.

Jo-tak, turen gik fint, vi nød det bestemt. Byen er både hyggelig og (historisk) interessant, og placeringen af hotellet er fin i forhold til mange seværdigheder til fods. Boligen er OK, dog er morgenmaden lidt kedelig, og værelserne er jo ikke fyldt med lys og luft i og med de ligger ud til gården i et højt hus. Til gengæld er der ingen støj.

TIPS: Sterling tilbyder bustransport på udrejsen, fra lufthavnen til Termini, tur - retur for kr. 100,- pr. person.

TIPS: Det kan betale sig at købe en billet gældende til flere dage, hop on -off, til en af sightseeing busserne. Så skal man ikke selv finde vej, og man kan stå af og på, hvor man har lyst. Vi har været tilfredse med Jeres service, og alt har klappet som forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map