Hotel i Rom

Hotel Giolli Nazionale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Giolli Nazionale ligger overfor Galleria Nazionale på Via Nazionale, som forbinder Piazza della Repubblica (ved Termini banegården) med Trajans Forum (tæt på de fleste seværdigheder i byen).

Central placering

På via Nazionale finder du shoppingmuligheder, spisesteder og caféer samt busstoppested til flere buslinjer. Hotellet ligger samtidig i gåafstand fra de mere kendte seværdigheder som operaen, Colosseum, Piazza Navona og Campo de' Fiori. Det trestjernede hotel råder over reception (på 1. sal), fælles opholdsstue, morgenmadsrestaurant og bar.

Læs mere om Hotel Giolli Nazionale

Værelserne

Hotellets værelser er alle pænt indrettet og findes i mange størrelser og kategorier. De har alle som minimum aircondition, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Giolli Nazionale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Giolli Nazionale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giolli Nazionale som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giolli Nazionale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin service på Giolli Nazionale

Dejligt hotel med god, central beliggenhed (og turistinformation lige på den anden side af gaden). Ved ankomsten (kl. 19) var aircondition-anlægget på vores værelse defekt, men allerede næste formiddag blev vi uden problemer flyttet til et andet værelse - fin service og stor imødekommenhed. Personalet var venligt og serviceminded, hver gang vi havde brug for en hjælpende hånd.

Læs mere

Tine og rejsefællerne fra Hadsten boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 24. til d. 28. marts 2013.

Hotel Giolli Nazionale var et super godt valg. Vi gjorde en meget god forretning, da vi fik 4 nætter for 3 nætters pris. Desuden var hotellet meget centralt beliggende og det allerbedste var Montikvarteret, som det lå i. Når man fik nok af horder af turister, souvenirbutikker og turistfælder på spiseområdet, var det skønt at udforske Monti-kvarteret, der var fuld af autentiske spisesteder, vinbarer og små butikker mv.

Hotellet lå i fin gåafstand fra Termini stationen og vi blev mødt med stor venlighed i receptionen. Værelset var stort og selvom vi var 4, var det intet problem. Rent og pænt og med vindue til gaden (langt de fleste værelser så ud til at ligge ud til en gård). Vi gik rundt til alt, men ellers er der bus lige over for.

Morgenmaden var efter italienske forhold med stort udvalg, især i syndige chokolade croissant'er, men også brød, (kolde) æg, ost, skinke mv.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og skønt at man let kunne gå hjem at tage et hvil inden aftenens restaurantbesøg.

Læs mere

Margit og Peter fra Vonge boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 15. til d. 19. marts 2009.

Vi var meget tilfredse med opholdet i Rom, vi boede super godt, vi kunne gå til det hele, vi tog toget fra lufthavnen, fulgte den blå linie, og stod af i Termini nær hotellet.
Det er ikke sidste gang vi prøver det, og så er det jo en fordel at være 65, man kommer gratis eller halv pris til det meste. Vi var meget heldige med vejret fuld sol alle dage, næste gang
vil vi gøre mere ud af og finde ordentlige spisesteder, vi var uheldige to gange, gav en masse penge, uden at få noget for dem, men vi nød meget cafeerne og sidde i solen og se på bylivet.
Vi boede på Hotel Giolli Nazionale, der kommer vi igen til marts,dejligt stille og roligt og pænt morgenbord

Læs mere

Birte og rejsefælle fra Kr. Såby boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 21. til d. 26. september 2008.

Vi havde en dejlig tur til Rom. Hotellet lå meget centralt. Vi kunne gå til de fleste af de store seværdigheder. Fra hotellet var det nemt at orientere sig og i sidegaderne var der mange små gode restauranter med rimelige priser. Selve værelset var MEGET lille og havde udsigt til baggården med en bygning ca. 5 m fra vort vindue, men der var et godt badeværelse og der blev skiftet håndklæder hver dag og gjort pænt rent. September er en ideel måned at besøge Rom i. Vi havde solskin hver dag og temperaturen var på 28 grader.

Læs mere

Susanne og Per fra Farum boede på Hotel Giolli Nazionale i Rom fra d. 16. til d. 19. april 2007.

Jo-tak, turen gik fint, vi nød det bestemt. Byen er både hyggelig og (historisk) interessant, og placeringen af hotellet er fin i forhold til mange seværdigheder til fods. Boligen er OK, dog er morgenmaden lidt kedelig, og værelserne er jo ikke fyldt med lys og luft i og med de ligger ud til gården i et højt hus. Til gengæld er der ingen støj.

TIPS: Sterling tilbyder bustransport på udrejsen, fra lufthavnen til Termini, tur - retur for kr. 100,- pr. person.

TIPS: Det kan betale sig at købe en billet gældende til flere dage, hop on -off, til en af sightseeing busserne. Så skal man ikke selv finde vej, og man kan stå af og på, hvor man har lyst. Vi har været tilfredse med Jeres service, og alt har klappet som forventet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Giolli Nazionale

Læs mere
 
search map