Hotel i Rom

Hotel Giardino d'Europa

 
Hotel Giardino d'Europa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Giardino d'Europa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Giardino d'Europa ligger i nærheden af Roms ringvej (raccordo anulare) mellem via Appia Nuova og via Tuscolana. Der er kort til Ciampinos lufthavn (4 km) og til Anagnina metrostation. Hotellet er især velegnet for dem der ankommer til Rom i bil og ikke ønsker at køre rundt i hovedstadens kaotiske trafik.

På hotellet er der parkeringsplads til fri benyttelse (dog ikke overvåget), reception, restaurant samt svømmebassin, som er åbent fra juli til september. Trådløs internetforbindelse er til rådighed for alle gæster på hotellet. Benytter man sig af internet gennem fjernsyn koster det 7,00 euro per dag.

Værelserne er bekvemt indrettet og kan ligge enten i hovedbygning eller i sidebygninger som ligger i hotelets egen park. Nogle værelser der kan gæste op til 4 personer. Alle værelserne råder over balkon, minibar, aircondition, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs mere om Hotel Giardino d'Europa

Skjul teksten
 
 
search map