Anmeldelser af Hotel Genio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Genio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Genio som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Genio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Genio

Vi har haft en skøn ferie i Rom. Pragtfuldt vejr og et skønt hotel med god service, god beliggenhed og en eventyrlig tagterrasse, som vi, på grund af det gode vejr rigtigt kunne nyde.

Alt i alt supergodt.

Rom som feriedestination

Hotel Genio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Genio
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

God beliggenhed

Rigtig god beliggenhed. Ellers et ok hotel, men morgenmaden levede ikke op til vores forventninger. Juicen smagte ikke særlig godt, ej heller kaffen. Man må forvente en del støj som gæst her, da hotellet har en central placering og ligger op til en stor vej.

Rom som feriedestination

Hotel Genio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Genio
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Ebbe og hans datter fra Nyborg boede på Hotel Genio i Rom fra d. 15. til d. 19. april 2006.

Jeg har rejst mange steder men har ikke før oplevet en så stor kulturel oplevelse som det var at besøge Rom, og det er ikke sidste gang jeg besøger denne by ej heller at bo på Hotel Genio. Vi boede på Hotel Genio som er placeret et stenkast fra Piazza Nivona som må siges at ligge i centrum.Kan simpelthen ikke ligge bedre.Alt lå indenfor gå afstand.Vi benyttede ikke et offentligt transportmiddel en gang.Vi havde planlagt alt hjemmefra så vi var godt forberedte, er en nødvendighed for at få det fulde udbytte. Jo det var bare en super oplevelse uden problemer.Dog skal nævnes, tag kun de officielle taxaer og kør ikke før taxameteret er slået til. Jeg vil også bruge jer næste gang som arrangør

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thomas og ledsager fra Birkerød boede på Hotel Genio i Rom fra d. 27. til d. 31. oktober 2005.

Det var kanon. Tak for godt vejr!
Hotel Genio er et godt mellemklasse hotel, hvor tagterrassen er et kæmpe plus. At have muligheden for at sidde udendørs i fred og ro midt i Rom er helt fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Villa Giada

Imperia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map