Hotel i Rom

Hotel Genio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rom har været en favorit blandt danske rejsende helt tilbage til Thorvaldsen og H.C. Andersen, og også vores gamle kongepar Kong Frederik og Dronning Ingrid yndede at tilbringe mindst en uges ferie om året i Romerrigets hovedstad. Nu har du ikke nødig at være hverken kunstner eller kongelig for at synes om Rom, men det er en by, som har det med at blive en livslang kærlighedsaffære.

Et legendarisk hotel med en imponerende tagterrasse

Om du vælger at bo på hotel eller i lejlighed er en smags sag, men de fleste er enige om, at beliggenheden er vigtig, og ikke mindst det at kunne gå til alle byens seværdigheder og samtidig have et godt udvalg af spisesteder i lokalområdet. Hvis der så også er adgang til en tagterrasse med udsigt over byen, er det blot et yderligere plus. Hvis du hører til en af de mange, der har oplevet Rom i Tjæreborgpræstens fodspor, så har du helt sikkert også besøgt det legendariske kontor, som lå på Roms bedste adresse, nemlig tagterrassen på Hotel Genio. Derfra er der en helt fantastisk udsigt over byens tage, og bl.a. kan du også se lige ind i kuplen på den nærliggende Peterskirke.

Læs mere om Hotel Genio

Bedre beliggenhed er svær at finde

Hotel Genio ligger lige bag Piazza Navona, og det er en spændende oplevelse at være enten den første eller den sidste turist på det smukke torv. Hvis du hører til de morgenfriske, kan du også nå et besøg i Peterskirken inden morgenmaden, og på den måde undgå de lange køer, som de fleste desværre ender i. Hotel Genio ligger også lige ved den spændende antikvitetsgade Via dei Coronari, og på få minutter kan du gå til både Engelsborg, Pantheon, Campo dei Fiori og Den Spanske Trappe, så bedre bliver det ikke.

Hotel Genio er et velkendt navn

Som sagt var Hotel Genio Tjæreborgs højborg i en menneskealder. I den periode var hotellets standard ikke noget at skrive hjem om, og selv om det i mellemtiden har fået 4 stjerner, er det fortsat ikke standarden, der får os til at give det 3 sole, men helt klart beliggenheden og den skønne tagterrasse, hvor de fleste gæster vælger at tilbringe rigtig meget tid. Men Hotel Genio er fortsat et godt valg, hvis du kan se gennem fingre med, at møblementet er en anelse slidt. Hotellet har reception, et par opholdsrum, bar, elevator, morgenmadsrestaurant og så ikke mindst tagterrasse.

Pæne og komfortable værelser

Værelserne på Hotel Genio er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Værelserne er fordelt på flere forskellige etager, som alle er forbundet med elevator. Alle værelser har aircondition og varme som er centralt styret afhængig af årstiden, der er minibar, telefon, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Der findes fortsat enkelte værelser til rygere, så prøv evt. at spørge i receptionen ved ankomst. Der er mulighed for at opbevare værdier i hotellets box i receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Genio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map