Hotel i Rom

Hotel Genio

 
Hotel Genio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Genio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom har været en favorit blandt danske rejsende helt tilbage til Thorvaldsen og H.C. Andersen, og også vores gamle kongepar Kong Frederik og Dronning Ingrid yndede at tilbringe mindst en uges ferie om året i Romerrigets hovedstad. Nu har du ikke nødig at være hverken kunstner eller kongelig for at synes om Rom, men det er en by, som har det med at blive en livslang kærlighedsaffære.

Et legendarisk hotel med en imponerende tagterrasse

Om du vælger at bo på hotel eller i lejlighed er en smags sag, men de fleste er enige om, at beliggenheden er vigtig, og ikke mindst det at kunne gå til alle byens seværdigheder og samtidig have et godt udvalg af spisesteder i lokalområdet. Hvis der så også er adgang til en tagterrasse med udsigt over byen, er det blot et yderligere plus. Hvis du hører til en af de mange, der har oplevet Rom i Tjæreborgpræstens fodspor, så har du helt sikkert også besøgt det legendariske kontor, som lå på Roms bedste adresse, nemlig tagterrassen på Hotel Genio. Derfra er der en helt fantastisk udsigt over byens tage, og bl.a. kan du også se lige ind i kuplen på den nærliggende Peterskirke.

Læs mere om Hotel Genio

Bedre beliggenhed er svær at finde

Hotel Genio ligger lige bag Piazza Navona, og det er en spændende oplevelse at være enten den første eller den sidste turist på det smukke torv. Hvis du hører til de morgenfriske, kan du også nå et besøg i Peterskirken inden morgenmaden, og på den måde undgå de lange køer, som de fleste desværre ender i. Hotel Genio ligger også lige ved den spændende antikvitetsgade Via dei Coronari, og på få minutter kan du gå til både Engelsborg, Pantheon, Campo dei Fiori og Den Spanske Trappe, så bedre bliver det ikke.

Hotel Genio er et velkendt navn

Som sagt var Hotel Genio Tjæreborgs højborg i en menneskealder. I den periode var hotellets standard ikke noget at skrive hjem om, og selv om det i mellemtiden har fået 4 stjerner, er det fortsat ikke standarden, der får os til at give det 3 sole, men helt klart beliggenheden og den skønne tagterrasse, hvor de fleste gæster vælger at tilbringe rigtig meget tid. Men Hotel Genio er fortsat et godt valg, hvis du kan se gennem fingre med, at møblementet er en anelse slidt. Hotellet har reception, et par opholdsrum, bar, elevator, morgenmadsrestaurant og så ikke mindst tagterrasse.

Pæne og komfortable værelser

Værelserne på Hotel Genio er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Værelserne er fordelt på flere forskellige etager, som alle er forbundet med elevator. Alle værelser har aircondition og varme som er centralt styret afhængig af årstiden, der er minibar, telefon, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Der findes fortsat enkelte værelser til rygere, så prøv evt. at spørge i receptionen ved ankomst. Der er mulighed for at opbevare værdier i hotellets box i receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Genio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Genio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Genio som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Genio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Genio

Godt hotel med vældig fin beliggenhed

Godt værelse med udmærket badeværelse. God rengøring. Et meget stort plus er tagterrassen med flot udsigt over Rom.
Lidt kedelig morgenmad.
Alt i alt var vi ganske fornøjede og vil absolut anbefale dette hotel.

Læs mere

Central beliggenhed

Hotel med en charmerende gammel indretning. Morgenmadsrestauranten lå på øverste etage med en fantastisk flot udsigt over Roms tage og Peterskirken.
Beliggenheden er meget central og alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Du kan ikke bo mere centralt. Man kan gå til de mest efterspurgte attraktioner eller du kan tage diverse buslinier lige udenfor hotellet.

Pragtfuld morgenmadstestaurant på tagterrassen, som også kan benyttes hele døgnet med 36o graders udsigt.

Rent og organiseret hotel med fin service

Læs mere

Godt centralt hotel med tagterrasse

Hotel Genio er et godt hotel med en god service. Hotellet ligger tæt på Piazza Navona. Hotellet har døgnbemandet reception. Hotellet havde en fantastisk tagterrasse hvor morgenmaden indtages. Tagterrassen kunne også bruges på andre tider af døgnet og har en fantastisk udsigt over Rom's tage. Servicen på hotellet var i top lige fra rengøring til personalets venlighed. Helt klart anbefalelsesværdig. Det eneste minus kunne være duerne som fløj ind på tagterrassen og bordene hvor der var mad :-) :-). Men det er nok svært at undgå. Personalet gjorde hvad de kunne, for at fjerne madrester så hurtig som muligt. Vi kommer helt klart igen!

Læs mere

Tophotel

Dejligt personale, en ekstra hilsen til morgenmadsværtinden og den rare rengøringsdame. Fantastisk at sidde på tagterrassen og spise morgenmad og for at afrunde aftnen med et glas vin under stjernerne med det oplyste Rom omkring os. Roligt og skønt at kunne bruge terrassen uden servering, masser af mennesker og musik. Intet må ændres her.
Vi blev lidt overraskede da den taxi som portieren bestilte til os da vi skulle hjem. Den var ikke hvid, som de almindelige taxier. Det var en risset gammel bil, uden ac og med knækkede håndtag på indersiden ved bagsædet, og bulet gammelt inderbeklædning!!! Da vi kom frem sagde chaufføren 50 euro og sagde at der var aftalt 50. Der var aftalt 48, det samme som alle hvide taxaer tager i fast takst. Jeg blev sur over frækheden og sagde 48 og ragte hånden fram. Jeg fik 2 euro tilbage, selv om jeg normalt gerne giver drikkepenge sålænge han ikke tager det for givet! Jeg tror at vi fik en pirattaxa og det føles ikke ok.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Genio

Vi har haft en skøn ferie i Rom. Pragtfuldt vejr og et skønt hotel med god service, god beliggenhed og en eventyrlig tagterrasse, som vi, på grund af det gode vejr rigtigt kunne nyde.

Alt i alt supergodt.

Læs mere
 
search map