Hotel i Rom

Hotel Garda

 
Hotel Garda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Garda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Helt oppe på 4. sal i det centrale Rom finder du Hotel Garda, som er et lille hotel i moderne stil med perfekt beliggenhed på en stille sidegade til Via Veneto – som også er kendt fra filmen La Dolce Vita med Anita Ekberg og Marcello Mastroianni. Det er også her du finder de fleste af Roms 5-stjernede hoteller, hvilket naturligvis præger de herskabelige omgivelser.

Tæt på det hele

Det tager ikke mere end ca. 10 minutter at gå til Den Spanske Trappe eller til Piazza Barberini, hvor du også finder den nærmeste metrostation. Omgivelserne er rigtig fine og præget af grønne træer og gamle herskabelige paladser, hvoraf mange er indrettet til hoteller. De fleste af Roms attraktioner ligger i behagelig gåafstand fra hotellet, og ellers er lokalområdet også velforsynet med bybusser og metro.

Faciliteter og værelser

Hotellet har naturligvis elevator, reception, opholdsrum og morgenmadsrestaurant, men ellers er der ikke de store fælles faciliteter. Der er 30 værelser, som alle er pænt men enkelt indrettet med aircondtion fra 1/6-31/10, telefon, TV, værdiboks, minibar, wifi samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Garda

 
 
search map