Hotel i Rom

Hotel Fiume

 
Hotel Fiume er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Fiume er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Fiume ligger i et af Roms hyggelige kvarterer, som er præget af grønne parker, spændende attraktioner, lokal beboelse, gode restauranter og mange indkøbsmuligheder.

Arkitektur og lokale husmødre

Området omkring Hotel Fiume er langsomt ved at udvikle sig til et af de mest spændende i Rom. Hvis du interesserer dig for kunst og kultur finder du her et bredt udvalg af kustmuseer og gallerier og går du efter arkitektur, er området Coppede omkring Piazza Mincio et absolut must, og det ligger kun et kvarters gang fra hotellet. Endnu tættere på finder du Piazza Alessandria med et af Roms store indendørs fødevaremarkeder, så her kan du gå på indkøb med de romerske husmødre og indsnuse den helt særlige lokalkolorit. Nærmeste metro er Castro Pretorio, men området er også rigtig godt forsynet med bybusser, hvis du skal ind til centrum.

Tagterrasse og italiensk design

Hotel Fiume har reception, elevator, bar, flere opholdsrum, morgenmadsrestaurant og en hyggelig tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk kig ud over Roms tage. Hotellet tilbyder også parkering mod betaling.
Der er flere værelsestyper som varierer i størrelse og indretning, men alle er pænt møbleret og har parketgulve, telefon, TV, wifi, værdiboks, minibar, aircondition samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Fiume

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Fiume

Læs personlige anmeldelser af Hotel Fiume som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Fiume. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Fiume

Bedømmelse af Hotel Fiume

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Fiume

Læs mere

Forlænget weekend i Rom

Dejlig tur til Rom. Det kan godt anbefales at tage til Rom i efteråret, vejret er stadig skøn. Vi havde således 24 - 25 grader i uge 41.

Der er bare så meget at se alle steder - og så skal der være tid til at lagre alle de indtryk man får. Så husk, at sætte tid af til at få en kop kaffe eller et glas køligt hvidvin på en fortovsrestaurant og bare iagttage livet omkring dig.

Læs mere

Central og gode værelser.

Dejligt centralt beliggende hotel med godmorgenmad.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Fiume

Læs mere
 
search map