Hotel i Rom

Hotel Fiume

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Fiume ligger i et af Roms hyggelige kvarterer, som er præget af grønne parker, spændende attraktioner, lokal beboelse, gode restauranter og mange indkøbsmuligheder.

Arkitektur og lokale husmødre

Området omkring Hotel Fiume er langsomt ved at udvikle sig til et af de mest spændende i Rom. Hvis du interesserer dig for kunst og kultur finder du her et bredt udvalg af kustmuseer og gallerier og går du efter arkitektur, er området Coppede omkring Piazza Mincio et absolut must, og det ligger kun et kvarters gang fra hotellet. Endnu tættere på finder du Piazza Alessandria med et af Roms store indendørs fødevaremarkeder, så her kan du gå på indkøb med de romerske husmødre og indsnuse den helt særlige lokalkolorit. Nærmeste metro er Castro Pretorio, men området er også rigtig godt forsynet med bybusser, hvis du skal ind til centrum.

Tagterrasse og italiensk design

Hotel Fiume har reception, elevator, bar, flere opholdsrum, morgenmadsrestaurant og en hyggelig tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk kig ud over Roms tage. Hotellet tilbyder også parkering mod betaling.
Der er flere værelsestyper som varierer i størrelse og indretning, men alle er pænt møbleret og har parketgulve, telefon, TV, wifi, værdiboks, minibar, aircondition samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Fiume

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map