Anmeldelser af Hotel Esquilino

 
Hotel Esquilino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Esquilino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Esquilino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Esquilino som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Esquilino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jane og rejsefælle fra Greve boede på Hotel Esquilino i Rom fra d. 9. til d. 14. juli 2006.

Vi havde en dejlig tur, - og vejret var med os.

I Rom blev vi budt velkommen på hotellet, men stor var vores overraskelse, da der allerede i receptionen var store huller i loftet. Dette var det første synsindtryk, og det lovede ikke særligt godt for vores ophold. Håber de får det udbedret.

Deres service var MEGET fin, og de var utrolig hjælpsomme og gjorde alt for at hjælpe, snakke lidt og få os til at føle os hjemme. Det gjorde vi, og selvom køleskabet på værelset varmede i stedet for at køle, klarede vi også det.

Morgenmadsrummet var meget lille, og da der samtidig med os var en skoleklasse indlogeret på hotellet betød det, at selvom vi kom ned til morgenmad kl. 7,30 for at komme hurtigt ud i byen, ja, så måtte vi vente til klassen havde fået sin morgenmad - af 3 omgange. Både andre gæster og os gik nogle morgener UDEN at have fået morgenmad, da vi nemt kunne komme til at vente 1½ time.

Måske hotellet ved sådanne situationer skulle inddrage et værelse til
morgen-
mad for sådan en klasse??

Der er elevator på hotellet, men vi er 'trappe-mennesker' og tog derfor denne. Hm....., der var simpelthen så beskidt, at jeg en aften gik ud og afvaskede gelændret. Det var mørkegråt, men efter afvaskning skinnende sort. - Det var lidt synd, rengøringsdamen havde glemt trappen ...... i laaang tid.

Vi var så heldige også at opleve Rom, da italienerne havde vundet VM, og DET var en oplevelse.

Når vi skal tilbage til Rom en gang, booker vi gerne hotel Esquilino, menneskerne var bare SÅ søde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Henning og familien fra Roskilde boede på Hotel Esquilino i Rom fra d. 2. til d. 5. juni 2006.

Vi havde 4 hyggelige dage i Rom, dog med en lidt kedelig start. Vi mistede en kuffert på vejen derned (vi rejste med Sterling). Den er aldrig dukket op.

Selve hotellet ligger jo som i skriver tæt på en stor vej med nogen støj
- hvilket nok er meget støj. OK - vi var advaret ....
Betjeningen på hotellet var glimrende om end italiensk..... Selve hotellets standard var nok ikke som vi havde forventet efter en tilsvarende ferie i Paris sidste år, på samme kategori og prisniveau. Der var flere dage hvor vi IKKE havde varmt vand, hverken morgen eller aften. Dette er ikke særligt rart når vi har vadet rundt i Rom i det varme vejr. Der kom alle mulige mærkelige undskyldninger om at andre gæster måtte have taget alt det varme vand og så dagen efter var det strømmen til varmtvandsbeholderen der var gået.....

Så hvis der kommer klager over 4 danskere der har gået rundt i Roms gader og lugtet skidt, ja så kan det godt have været os......

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Hans og hustru fra Haderslev boede på Hotel Esquilino i Rom fra d. 19. til d. 28. marts 2006.

Vi ankom søndag den 19. marts kl. ca. 21.30 med taxa fra Termini, det regnede, og chaufføren kendte ikke hotellet.Vi kunne heller ikke finde det, men fandt så en port med en låst dør, og en klokke på vægen som vi så trykkede på. Manden i den anden ende kunne kun tale italiensk, og det kan vi ikke, så tilsidst kom han godt sur ned og lukkede op, vi havde ikke fundet ud af at døren automatisk blev åbnet. Så kom vi ind i en lille mørk gård og ind i en smal grå gang hen til en lille elevator, som efter en tænkepause kørte os op til første sal, hvor receptionen var. Vore navne var på hans liste, så han viste os ned til et meget lille værelse,med et lille badeværelse, og et 17" fjernsyn der ikke virkede. Vi mente at der skulle være en minibar, men der var kun et tomt lille køleskab. Så spurgte vi om vi ikke kunne få en cola eller noget andet, men han pegede på vandhanen og lagde hånden under kinden, så han mente vi skulle gå i seng. Ude på badeværelset var der ingen tandglas, så vi satte hånden under hanen, det gik også.
Næste morgen fik vi morgenkaffe i et meget hyggeligt men lille lokale, der var ikke buffet som i skrev til os, men o.k., der stod bare altid nogle og ventede på plads, så hvis vi fik 2 kopper kaffe var vi heldige.
Chefen kom og sagde at vi skulle skifte rum, vi skulle bare pakke kufferten så ville pigerne ordne flytningen, vi kunne få det over middag, fint nok, det glædede vi os vældig til.
Vi kom op på 2.sal til et værelse med et stort vindue med udsigt ud over et kryds det var meget fint, men det med lydisolerede ruder passer ikke. Jeg havde taget mit eget brød med, da jeg har gluten allergi, så det skulle gerne på køl i minibaren havde vi regnet med, men der var kun et tomt køleskab der ikke kunne sluttes til stikkontakten, pengeskabet kunne ikke bruges da nøglen var væk, det 17" TV i 2,50 m. højde kunne ikke bruges da der ikke var nogen fjernbetjerning og der var heller ingen tandglas på dette badeværelse, som var - meget - lille.
Om aftenen havde chefen fundet et stik, så vi kunne få gang i køleskabet, og næste dag fik vi hans private fjernbetjerning.
Rengøringen var heller ikke for god, der lå et cigaretskod da vi kom, og det var der også da vi rejste.Hele hotellet virkede nusset og nedslidt.
Ude i gangen hen til elevatoren var der stillet nogle tomme senge op ad vægen, der er nok ingen brandtilsyn i Rom.
De fleste af de andre gæster var ikke meget over 20 år, de var der i et par dage og så kom der nye, så jeg vil ikke kalde det et hotel - men et Hostel - for unge mennesker.
Men beliggenheden var god - hårtørreren virkede - og chefen var meget venlig.
Men når vi er årgang 1932 og 1938, så er det hele lidt formeget, og vi synes også at 8.370,- kr. er for meget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map