Anmeldelser af Hotel Empire Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Empire Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Empire Palace som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Empire Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderlige Rom

Min 13-årig datter og jeg besøgte Rom i en forlænget weekend og det viste sig at være rigtig skønt. Desuden var der strålende sol og 30 grader. Hotellet er beliggende ca. 10 minutters gå-gang fra central stationen Termini, i et roligt område og med små, lokale restauranter rundt om hjørnet og dømme ud fra den mængde som spiste der, så var det meget populært.
Der lå også en lille købmand i nærheden.
Vi fik et værelse på 4 sal i gården, hvor hotellet havde et udendørs opholdsområde Her var stille og vi sov meget godt. Værelset var ganske normal med en dobbeltseng, to natborde, et skrivebord, stol, mini-bar og TV. I entreen var der et mindre klædeskab og en pengeboks.
Badeværelset var stort og rumlig brusebad med god pres. Der var søbe, shampoo, ansigts servietter og masser af håndklæder.
Desværre må hotellet ikke benytte sig af klimaanlæg frem til slut-april, så det var ret varmt i værelset, da det var usædvanligt varmt på denne årstid.
Morgenmaden var god: brød, havregryn, cornflakes, frugt, yoghurt, juice. Min datter spiser glutenfrit og fik glutenfrie boller, så det var intet problem. Heldigvis er det nemt at spise glutenfrit i Italien.
Personalet på hotellet var søde og imødekommende, så det var vi meget glade for.
Turen til den spanske trappe tog omkring 10-15 min.
Hvis du vil bo midt i centrum, så skal du vælge et andet hotel, men for os var det her perfekt da der var kort transport til centrum, og man boede i et stille kvarter.
Man kan med fordel tage taxa til Colosseum, som koster omkring 8 euro

Rom som feriedestination

Hotel Empire Palace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Empire Palace
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2017
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 10 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map