Anmeldelser af Hotel Duca d'Alba

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Duca d'Alba

Læs personlige anmeldelser af Hotel Duca d'Alba som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Duca d'Alba. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt hotel

Hotel Duca d`Alba tog fint imod os. Tror endda at vi blev opgraderet til et bedre værelse end oprindelig planlagt. Nok fordi vi havde booket en hel uge. Hotellet lå rigtig godt placeret i forhold til de store attraktioner.Selvom hotellet lå ud til en livlig gade virkede de dobbelte vinduer så imponerende at aften og nat støj faktisk ikke kunne høres. Personalet var venlige og kompetente. Morgenmaden fuldt tilfredsstillende. Fik Skiftet sengetøj hver dag.
Turistskatten er det højeste vi har betalt til dato : 6 euro pr person pr dag. Gad vide hvad de penge går til?

Rom som feriedestination

Havde bestilt guidet tur til Vatikanet bl. a for at undgå kø. Mødte ind kl 10.45 og springe køen virkede sådan set godt nok og vi gik endda først en tur i Vatikanets have og så den bolig som paven bor i. Men efter min mening bliver der lukket forbryderisk mange mennesker ind ad gangen . I gangene før og i det Sixtinske kapel var der klaustrofobisk mange mennesker og man blev drevet igennem som " slagtekvæg" Forstår ikke hvordan det sikkerhedsmæssigt kan være i orden.

Hotel Duca d'Alba
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Duca d'Alba
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Godt tilfreds

Vi fik et rigtigt godt værelse, vi spurgte om vi kunne få med balkon, det fik vi. Alt var rigtigt fint og ingen problemer. Morgenmaden var ganske udmærket, helt sikkert over niveauet hvor man kunne overveje at gå ud i byen for at finde noget andet.

Der er rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet.

Rom som feriedestination

Skøn by! Det er dog lidt som om by-midten er et stort museum og temmelig "turistet". Meget tilgængelig.

Hotel Duca d'Alba
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Duca d'Alba
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map