Hotel i Rom

Hotel Duca d'Alba

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Hotel Duca d'Alba vil du føle dig yderst velkommen i et roligt og intimt miljø med god service, faciliteter af høj kvalitet og et utroligt venligt personale. Alt dette får du sammen med en perfekt beliggenhed midt i Monti-distriktet.

Monti-distriktet er livligt

Her er du omgivet af liv, gode vinbarer og hyggelige trattoriaer. Desuden ligger Forum Romanum og Colosseum kun omkring 300 meter væk. Domus Aurea, Piazza Venezia og Campidoglio kan du nå på få minutter. Så nyd en dejlig gåtur rundt i de livlige gader om aftenen, og spørg personalet om, hvor det bedste trattoria ligger. Berømte italienske butikker ligger også lige rundt om hjørnet fra Hotel Duca d'Alba.

Hotellet er designet i moderne stil med klassiske detaljer. Vi klassificerer det ikke som et luksushotel, men det har en let elegance, som kan give dig en fornemmelse af luksus.
Der hersker en varm og intim atmosfære, som understøttes af, at hotellet kun har 27 værelser. Servicen er virkelig god, og faciliteterne er meget fine for et lille hotel. I receptionen kan du stille alle de spørgsmål, du måtte have, for eksempel om at leje cykler eller opbevare bagage. Der er vaskeservice, og Wi-Fi er tilgængeligt overalt.

Moderne og varme værelser

Værelserne er udstyret med al den komfort, du kan forvente dig af et 4-stjernet hotel, og der er flere forskellige værelseskategorier. Det er primært størrelsen, der adskiller de tre typer, men ingen er mindre end 12 m² og ingen er større end 15 m², så relativt små værelser. Alle værelser er lydisolerede, så larm og støj fra gaden er holdt ude i størst mulig grad. Alle værelser er møbleret i en varm stil og har minibar, værdiboks, satellit-tv, telefon, aircondition, badeværelse med toilet og badekar eller bruser og hårtørrer. De fleste værelser ligger i hovedbygningen, men der er også en del i annexet, som ligger få meter fra hovedbygningen.

Læs om værelserne på Hotel Duca d'Alba

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Duca d'Alba

Læs personlige anmeldelser af Hotel Duca d'Alba som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Duca d'Alba. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Duca d'Alba

Godt hotel

Hotel Duca d`Alba tog fint imod os. Tror endda at vi blev opgraderet til et bedre værelse end oprindelig planlagt. Nok fordi vi havde booket en hel uge. Hotellet lå rigtig godt placeret i forhold til de store attraktioner.Selvom hotellet lå ud til en livlig gade virkede de dobbelte vinduer så imponerende at aften og nat støj faktisk ikke kunne høres. Personalet var venlige og kompetente. Morgenmaden fuldt tilfredsstillende. Fik Skiftet sengetøj hver dag.
Turistskatten er det højeste vi har betalt til dato : 6 euro pr person pr dag. Gad vide hvad de penge går til?

Læs mere

Godt tilfreds

Vi fik et rigtigt godt værelse, vi spurgte om vi kunne få med balkon, det fik vi. Alt var rigtigt fint og ingen problemer. Morgenmaden var ganske udmærket, helt sikkert over niveauet hvor man kunne overveje at gå ud i byen for at finde noget andet.

Der er rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet.

Læs mere
 
search map