Hotel i Rom

Hotel Diocleziano

<p>Nyd ferien på din private terrasse</p>
<p>Deluxe værelse med privat terrasse</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hele byen inden for rækkevidde

Uanset om dit ophold i Rom byder på arbejde eller ferie vil Hotel Diocleziano være et godt valg. Hotellet ligger godt placeret i en stille sidegade tæt på Stazione Termini. Med Hotel Diocleziano som udgangspunkt kan du let bevæge dig rundt i byen. De fleste af de kulturelle hovedattraktioner, såsom Pantheon, Trevifontænen og Den spanske trappe ligger inden for 20 minutters gang fra hotellet. Hvis du foretrækker at benytte offentlig transport, har du også et stort udvalg af busser og begge metrolinier lige uden for døren.

Mere end gennemsnitlig komfort

Hotel Diocleziano ligger i et gammelt palads fra d.19.årh. og tilbyder al den komfort du normalt vil forvente af et city hotel. Her får du faktisk også det lille ekstra. Den helt store forskel er den lille wellness afdeling med et fitness område med moderne cardio maskiner, en sauna og massagebrusere. Forskellige massagebehandlinger kan bookes på forespørgsel. Det er et skønt område, hvor du kan slappe af og lade op efter en dag fyldt med spændende oplevelser. Gæstfriheden er stor og personalet står klar til at hjælpe med de ønsker du må have. De hjælper også gerne med gode anbefalinger og ideer til restauranter i nærheden. Dagen starter godt på Hotel Diocleziano. Morgenmadsbuffeten byder på et stort udvalg af varme og kolde retter - bl.a. æg og bacon, samt naturligvis frisklavet kaffe og friskpresset appelsinjuice. I baren serveres lette snacks og forfriskninger og den er åben til sent om aftenen. Der er WiFi overalt på hotellet.

Læs mere om Hotel Diocleziano

Indbydende og behagelige værelser

Hotel Diocleziano har 35 værelser i forskellige kategorier, bl.a. deluxeværelser med privat terrasse. Alle værelser er indrettet i en farverig og indbydende stil med gulvtæpper. Alle værelser har som minimum aircondition, gratis minibar (vand og juice), værdiboks, kaffe og the-faciliteter, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Diocleziano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map