Hotel i Rom

Hotel Diana Roof Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os her på den "rigtige side" af hovedbanegården, så man får på samme tid det pæne kvarter, det store udbud af spisesteder (hvoraf flere har åbent til ganske sent) og den bekvemme position i forhold til den offentlige transport. Heller ikke til fods har du langt til det historiske centrum, her er fx kun 1400 meter til Trevi-fontænen.

Restaurant med udsigt til Roms tage

Når en lang dag med spændende sightseeing er slut, er det skønt at kunne vende tilbage til sit hotel og spise et godt måltid mad i en nyligt istandsat restaurant på 7. etage og samtidig nyde godt af udsigten til Roms betagende tage. Terrassen er indrettet med grønne planter, og virker som en oase af fred midt i byen. Hotellet har også en hyggelig bar/brasserie, hvor du kan bestille lette snacks, drinks og kaffe.

God morgenmad

Morgenmaden serveres også oppe på 7. etage og er for en gangs skyld rigtig dejlig! Den inkluderer både salte og søde sager samt frisk frugt og brød. Det er med andre ord en god start på en lang dag i Roms spændende gader.

Læs mere om Hotel Diana Roof Garden

Gode værelser med gode faciliteter

Det firestjernede hotel har hele 169 renoverede værelser med eget badeværelse, aircondition, minibar, satellitfjernsyn og safety box. Det er muligt at få ikkeryger-værelser.

Læs om værelserne på Hotel Diana Roof Garden

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Diana Roof Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Diana Roof Garden som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Diana Roof Garden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Diana Roof Garden

Bedømmelse af Hotel Diana Roof Garden

Super dejligt familieværelse. Centralt beliggende (vi kom til tog-stationen kl 02.00) Ok morgenmad og dejlig restaurant på toppen af hotellet som bestemt er et besøg værd

Læs mere

I Rom med In-Italia

At se de gamle ruiner fra Romerrigets tid og forestille sig det liv, der har udspillet sig der, da bygningerne var nye, er et must. Ligeså at opleve den skønne Piazza Navona med de barokke springvand og de mange gadegøglere.

Læs mere

Virkelige gode senge

Husk at købe lidt bus billetter på forhånd når nu man vader ti timer rundt så det rart at kunne kom hurtigt hjem ?? mega varmt i august men sikke en livlighed i byen

Læs mere

Tøsetur til Rom

Dejligt hotel med fin placering. Gå afstand til det meste. Lækker morgenmad på flot tagterrasse.
Lidt lille badeværelse, men fint værelse. Dog lidt lydt.

Læs mere

Skøn tagterrasse

Rent og pænt. God morgenmad. Let at komme til med offentlig transport.

Læs mere

Ok hotel, dog kunne service have været en del bedre

Vi havde 4 overnatninger på hotellet. Værelset var ok og rent, morgenmaden også god.
Dog var det ikke så rart at sidde på tagterassen pga. masser af duer og fugleklatter på bordene.
God central beliggenhed.
Desværre var service ved både tjek ind og tjek ud ligegyldig og mangelfuld. Det var svært at komme i kontakt med personalet, og de gav meget korte, affærdigende svar.

Læs mere
 
search map