Hotel i Rom

Hotel Diana Roof Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os her på den "rigtige side" af hovedbanegården, så man får på samme tid det pæne kvarter, det store udbud af spisesteder (hvoraf flere har åbent til ganske sent) og den bekvemme position i forhold til den offentlige transport. Heller ikke til fods har du langt til det historiske centrum, her er fx kun 1400 meter til Trevi-fontænen.

Restaurant med udsigt til Roms tage

Når en lang dag med spændende sightseeing er slut, er det skønt at kunne vende tilbage til sit hotel og spise et godt måltid mad i en nyligt istandsat restaurant på 7. etage og samtidig nyde godt af udsigten til Roms betagende tage. Terrassen er indrettet med grønne planter, og virker som en oase af fred midt i byen. Hotellet har også en hyggelig bar/brasserie, hvor du kan bestille lette snacks, drinks og kaffe.

God morgenmad

Morgenmaden serveres også oppe på 7. etage og er for en gangs skyld rigtig dejlig! Den inkluderer både salte og søde sager samt frisk frugt og brød. Det er med andre ord en god start på en lang dag i Roms spændende gader.

Læs mere om Hotel Diana Roof Garden

Gode værelser med gode faciliteter

Det firestjernede hotel har hele 169 renoverede værelser med eget badeværelse, aircondition, minibar, satellitfjernsyn og safety box. Det er muligt at få ikkeryger-værelser.

Læs om værelserne på Hotel Diana Roof Garden

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map