Anmeldelser af Hotel delle Nazioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel delle Nazioni

Læs personlige anmeldelser af Hotel delle Nazioni som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel delle Nazioni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Rolf og rejsefællen fra Charlottenlund boede på Hotel delle Nazioni i Rom fra d. 20. til d. 25. september 2007.

Taxi-servicen, som vi havde bestilt for på forhånd gennem Dem, fungerte perfekt begge veje.
45 min fra lufthavnen til hotellet, og samme den anden vej ved afrejsen. Kan ikke gøres bedre og kan anbefales til førstegangsbesøgende, der gerne vil betale en smule mere for transporten, men til gengæld ikke have transportbekymringer.

Hotellet, Hotel delle Nazioni på via Poli, var helt ok, og svarede til vores forventninger. Godt turisthotel, ok morgenmadsrestaurant, udmærket rengæring af værelset som var ok og med tagterasse, stort badeværelse, ok receptionsservice. Ikke noget at beklage os over.

Specielt var vi særdeles tilfreds med hotellets beliggenheden, midt i smørøjet, i gåafstand til de fleste severdigheder, hvis man ikke var dårlig til bens. Nær indkøbsgaderne, og kun ca 150 m fra stoppestedet til den Røde Sightseeingbus på via Tritone (noget længere at gå til metroen). Det var udmærket. Kan anbefale at tage den bus, hvor man kan stå af og på ved severdighederne undervejs som det passer. Bus hvert 10 min. Men husk fra via Tritone starter den først ca kl. 09.45, da den starter fra Termini kl 9. Endvidere kan anbefales at tage den lysegrønne Archeobus fra Termini ud Via Appia Attica til alle katakomberne.

Ligeledes kan anbefales en middag om aften i en restaurant på Piazza Navona, eller en frokost på en restaurant på Piazza Santa Maria/Via della Lungari i Trastevere, på den anden siden af Tiber. Begge steder meget charmerende.

Oplysningerne på Jeres hjemmesider var os til god hjælp.

Vi har således haft en vellykket og minderig tur til Rom, og takker for Jeres taxi- og hotel bookings.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map