Hotel i Rom

Hotel Della Conciliazione

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden er helt fantastisk

Hvad enten du er i Rom på forretningsrejse eller blot for lyst, vil Hotel Della Conciliazione give dig al den komfort, du kan ønske dig. Beliggenheden er fantastisk, en lille smal gade med lokal bebyggelse og et væld af caféer, isbarer og restauranter i mange prisklasser og kvaliteter, hvor du kan spise udendørs under den fløjlsbløde stjernehimmel. Peterskirken er en af de nærmeste naboer, så hvis du er tidligt oppe, kan du undgå den lange kø og aflægge Paven et morgenvisit inden du returnerer til hotellet, for at spise morgenmad. Både Campo de’ Fiori, Pantheon, Trevifontænen og Piazza Navona kan nås til fods på omkring 20 minutter. Der er god offentlig transport i området, og blot 2 minutter fra hotellet finder du en bus, som bringer dig direkte til hovedbanegården Stazione Termini. På bare 5 minutter kan du gå til en af Roms bedste shoppinggader Via Cola di Rienzo, hvor du også finder et af Roms hyggelige indendørs fødevaremarkeder.

Moderne indretning og god service

Hotel Della Conciliazione er blevet renoveret inden for de seneste år, og tilbyder, foruden en god og strategisk beliggenhed, også god kvalitet og comfort. Servicen er god, og det er svært ikke at føle sig hjemme. Det moderne interiør stammer fra renoveringen i 2015 og er med til at give hotellet en helt særlig atmosfære .
Hvad angår faciliteter, tilbyder Hotel Della Conciliazione lige præcis det, du har brug for på en storbyferie.
Morgenmadsbuffeten er ikke inkluderet i prisen, men er et godt valg, hvis ikke du kan nøjes med en stående kaffe og en croissant sammen med de lokale italienere på den nærmeste bar. Hvis du foretrækker det, er du også velkommen til at spise morgenmad på værelset.
Om eftermiddagen og aftenen, er loungen det perfekte sted til at nyde en drink og en let snack, og der er også en TV-stue, hvis du skulle få lyst til at kigge på en af de lokale sportsbegivenheder.
Desværre er der ikke parkeringsmuligheder ved hotellet, men kommer du i bil, er der flere parkeringshuse i området. Gratis wi-fi er en del af servicen, og findes på hele hotellet.

Læs mere om Hotel Della Conciliazione

Bo klassisk og elegant

Hotel Della Conciliazione tilbyder i alt 67 konfortable og lyse værelser og suiter.
Alle væreser har aircondition, gratis wi-fi, satellite TV, minibar, værdiboks, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Standardværelserne er ikke så store, og måler ca. 13 veldisponerede kvadratmeter, mens suiterne er væsentlig større.

Læs om værelserne på Hotel Della Conciliazione

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map