Anmeldelser af Hotel Condotti

 
Hotel Condotti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Condotti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Condotti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Condotti som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Condotti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgit og hendes ung medrejsende fra Virum boede på Hotel Condotti i Rom fra d. 25. til d. 27. august 2006.

Det var en perfekt tur og et dejligt hotel lige i hjertet af Rom. Vi vandrede rundt i 3 dage Vejret var med os og det gør jo ikkeopholdet dårligere. Det er skønt at sætte sig og kigge på lokalbefolkningen og turisterne Der sker meget i den by. Jeg har været i Rom før og det er en skøn by. Jeg kan ikke sige noget negativt. Jeg vil helt sikkert booke gennem jer en anden gang. Venlig hilsen, Birgit

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Camilla og hendes mand fra Luxembourg tilbragte en kort ferie på Hotel Condotti fra d. 28. til d. 31. marts 2003. Hun skrev efter besøget:

Turen gik fint. Rom var fantastisk som altid. Vi var afsted i den sidste weekend i marts og var heldige med vejret: sol fra en skyfri himmel og 20-25 grader hver dag. Vi kan anbefale at tage til Rom i denne periode, da der ikke er så mange turister endnu. 
Vi boede på Hotel Condotti lige ved den spanske trappe. Hotellets placering er helt suveræn: for det første er det nemt at komme med tog fra lufthavnen og videre med metro til "Spagna" (to-tre stop fra Termini-stationen). Gåafstanden fra metrostationen til hotellet er ca. 100 meter. For det andet ligger hotellet i et pænt og sikkert område med masser af forretninger, der for en stor del også har åbent om søndagen. For det tredje ligger de fleste seværdigheder inden for gåafstand. Det tager således 10-15 minutter at gå til Trevi-fontænen, Piazza Navona og Pantheon. 20-25 minutter at gå til Forum Romanum og Vatikanet. 
Hotellet var pænt og rent og betjeningen var upåklagelig. Alle talte godt engelsk og var særdeles behjælpelige i alle henseender. Eneste minus var, at vores værelse var meget lille. Til gengæld var badeværelset meget stort, og alt var rent og i god stand. Vi kan således varmt anbefale et ophold på Hotel Condotti. 
Hvis ens bagage er "vokset" under tiden i Rom og ens fødder er blevet trætte efter de mange kilometers sightseeing kan vi anbefale at benytte den "chauffør-service" til lufthavnen som hotellet kan arrangere som alternativ til togturen. Det tager ca. 40 minutter og koster (fast pris) 50 euro.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map