Hotel i Rom

Hotel Condotti

 
Hotel Condotti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Condotti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Condottis beliggenhed må siges at være en af de bedste, man finder i Roms centrum. Hotellet ligger lige i byens fashionable hjerte midt imellem Den Spanske Trappe og Corsoen. Hotellet er elegant møbleret i fransk stil og har samtidig den atmosfære, der hersker på et hyggeligt familiedrevet hotel.

Hotel Condotti har 33 værelser, hvoraf de fem ligger i en afdeling for sig i Antico Condotti, ca. 50 meter fra hotellet. De fem selvstændige værelser her er særlig flot indrettede og råder - som også de øvrige værelser - over eget badeværelse, telefon, tv, minibar, varme, føntørrer og aircondition. Der er lidt forskel på værelsernes størrelse, der kan variere fra 15 til 20 m2. Det skal bemærkes, at firemandsværelserne består af dobbeltseng og sovesofa til to, hvorfor de bedst egner sig til forældre med mindre børn.

Læs mere om Hotel Condotti

Hvis man ønsker at bo godt og kun have få skridt til de fleste af Roms største seværdigheder er Hotel Condotti det ideelle sted at tilbringe sin ferie.

Skjul teksten
 
 
search map