Hotel i Rom

Hotel Colosseum

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du træder ind ad døren til Hotel Colosseum, er det som at bevæge sig ind i en anden tidsalder. Indretningen er pompøs og møblementet kunne lige så godt være placeret på en gammel middelalderborg i bjergene, hvilket giver en helt speciel stemning.

Bo i det hyggelige arbejderkvarter Monti

Hotellet ligger i det gamle autentiske Monti-kvarter midt i Roms antikke centrum i en stille gade mellem Santa Maria Maggiore Kirken og Colosseum. Monti, som oprindeligt var et overset arbejderkvarter, er de senere år blevet et af de mest populære kvarterer i Rom, og byder på et utal af gode restauranter. Der er mange små hyggelige pladser, hvor du kan nyde aftenlivet, hvis ikke du foretrækker en kølig drink hjemme på hotellets tagterrasse, hvorfra udsigten over det oplyste Rom er helt uforglemmelig.

Kig til Colosseum

Når du befinder dig i det absolutte centrum af Rom er der kort til alt, og inden for en gåafstand af ca. 10 minutter, finder du store attraktioner som Forum Romanum, Colosseum, kirken San Pietro in Vincoli med Michelangelos berømte statue Moses, den underjordiske kirke San Clemente, men også Neros gyldne hus og Roms Opera.

Kom hurtigt fra A til B

Har du brug for at komme lidt længere væk eller er benene er trætte, er der et stort udvalg af offentlige busser på den nærliggende Via Cavour, hvor du også finder metrostationen Cavour, ligesom det kun tager ca. 10 minutter at gå til hovedbanegården Stazione Termini, hvorfra der er forbindelse til hele Italien. Bl.a. kan storbyerne Napoli og Firenze nås på godt 1 time med lyntog, så det er faktisk muligt at stå på Forum i den antikke by Pompeji i løbet af godt et par timer.

Historiske omgivelser

Hotel Colosseum har en lille reception og flere fælles opholdsstuer, samt bar og morgenmadsrestaurant, men den største attraktion er naturligvis den fantastiske tagterrasse.
De 50 værelser er meget forskellige i størrelsen, men alle er pænt indrettet med satellit-TV, telefon, internet, værdiboks, aircondition samt badeværelse og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Colosseum

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Colosseum

Læs personlige anmeldelser af Hotel Colosseum som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Colosseum. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Colosseum

Bedømmelse af Hotel Colosseum

Læs mere

Ok hotel med en god beliggenhed.

Hotellet ligger roligt men i nærheden af det meste. Venligt personale.

Læs mere

Godt Hotel

Hotellet er beliggende i en stille sidegade, stort set uden trafik, men alligevel ikke mere end 10 minutters gang fra Termini. Hvis man er til den slags er det faktisk muligt at gå til langt de fleste af Roms seværdigheder inden for 1/2 time. værelserne er ret små, ligeledes badeværelserne og det kan kræve en del akrobatik at komme ind og ud af brusekabinen. Jeg var så heldig at få et værelse med en stor terrasse og det var helt fint.
Tagterrassen er også et stort plus. Den er åbent døgnet rundt, baren dog kun om aftenen, priserne i tagbaren er i overkanten.Rengøringen er helt i orden og personalet var generelt meget hjælpsomt og, ikke mindst, talte og forstod engelsk. Hotellets Wifi fungerer til almindeligt brug, men er ikke superhurtigt.
Morgenmaden. Tja, der er så man kan få lidt at spise, men absolut ingen variation. Samme 3 slags pålæg, samme sandkage, samme brød (som i øvrigt mindede fælt om Hattings miniflüte) samme morgenmadsprodukter. Efter 14 dage blev det lidt ensformigt. Men der er masser af restauranter i nabolaget der serverer, hvad vi nordboere vil betegne som ordentlig morgenmad.
Alt i alt er jeg fuldstændig tilfreds og ville ikke tøve med at benytte hotellet igen.

Læs mere

Hyggeligt hotel

Tak for jeres hjælp, med hotel og fly og henvisninger til gode restaurenter. Hotellet ligger meget centralt men i en stille gade. Der er gode spisesteder lige i nærheden og det er et rigtigt godt bud på lokalitet, hvis man ikke er kendt i byen. Mange tak for hjælpen, som vi helt sikkert vil benytte os af igen når turen går til Rom.

Læs mere
 
search map