Hotel i Rom

Hotel Colosseum

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du træder ind ad døren til Hotel Colosseum, er det som at bevæge sig ind i en anden tidsalder. Indretningen er pompøs og møblementet kunne lige så godt være placeret på en gammel middelalderborg i bjergene, hvilket giver en helt speciel stemning.

Bo i det hyggelige arbejderkvarter Monti

Hotellet ligger i det gamle autentiske Monti-kvarter midt i Roms antikke centrum i en stille gade mellem Santa Maria Maggiore Kirken og Colosseum. Monti, som oprindeligt var et overset arbejderkvarter, er de senere år blevet et af de mest populære kvarterer i Rom, og byder på et utal af gode restauranter. Der er mange små hyggelige pladser, hvor du kan nyde aftenlivet, hvis ikke du foretrækker en kølig drink hjemme på hotellets tagterrasse, hvorfra udsigten over det oplyste Rom er helt uforglemmelig.

Kig til Colosseum

Når du befinder dig i det absolutte centrum af Rom er der kort til alt, og inden for en gåafstand af ca. 10 minutter, finder du store attraktioner som Forum Romanum, Colosseum, kirken San Pietro in Vincoli med Michelangelos berømte statue Moses, den underjordiske kirke San Clemente, men også Neros gyldne hus og Roms Opera.

Kom hurtigt fra A til B

Har du brug for at komme lidt længere væk eller er benene er trætte, er der et stort udvalg af offentlige busser på den nærliggende Via Cavour, hvor du også finder metrostationen Cavour, ligesom det kun tager ca. 10 minutter at gå til hovedbanegården Stazione Termini, hvorfra der er forbindelse til hele Italien. Bl.a. kan storbyerne Napoli og Firenze nås på godt 1 time med lyntog, så det er faktisk muligt at stå på Forum i den antikke by Pompeji i løbet af godt et par timer.

Historiske omgivelser

Hotel Colosseum har en lille reception og flere fælles opholdsstuer, samt bar og morgenmadsrestaurant, men den største attraktion er naturligvis den fantastiske tagterrasse.
De 50 værelser er meget forskellige i størrelsen, men alle er pænt indrettet med satellit-TV, telefon, internet, værdiboks, aircondition samt badeværelse og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Colosseum

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map