Anmeldelser af Hotel Cisterna

 
Hotel Cisterna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cisterna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Cisterna

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cisterna som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cisterna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og Inge-Lise boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 26. oktober til d. 4. november 2010.

Meget tilfreds med din hjælp/service. Info/kommunikation fra /til dig/os i top. Hotel Cisterna var lige os, et fantastisk lille hohel, med god service fra alle, især fortræffelig rengøring på værelset. Vi fik et værelse øverst oppe (3.sal) med tagterresse (elevator til 2. sal). Perfekt. Bydelen Trasteve er fantastisk, og her vil vi bo igen. Fredelig område, men det er alligevel her det sker, cafe´er, gode restauranter, markeder og ikke mindst en lokal befolkning, der fuldender billedet af Rom, som en fantastisk by. Fra hotel Cisterna kunne vi gå til alle de store kulturhistoriske højdepunkter, som naturligt vil blive besøgt af førstegangs turister.
Tak til dig og In-Italia for at have skabt grundlaget en en fantastisk tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Birkerød boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 13. til d. 16. juli 2009. Før afslutning i Italiens hovedstad havde de været på Hotel Maga Circe i San Felice Circeo og Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano. Han skrev efter turen:

Vi har haft en fantastisk tur - alt (næsten) klappet efter planen. Meget fin service fra jeres side. Alle 3 steder levede op til vores forventninger.
Megen flot service og ikke mindst stor hjælpsomhed i forhold til vores datter som er gangbesværet. Til det sidste kan alle 3 steder dog godt optimere deres handicapforhold - bla. Noget så enkelt som et armlæn ved toilet og bruser. Dog ikke forhold der har ødelagt noget, men blot plads til forbedringer......

Omkring biludlejningen: Vi var glade for bilen, men der er 2 ting vi vil påpege.
- 1. Det var kaos da vi skulle hente bilen i lufthavnen - mindst 100 andre skulle hente bil. Da det endelig blev vores tur fik vi at vide at hvis man var handicappet kunne man springe køen over (kunne være rart at vide). Jeg tror ikke I kan gøre noget ved det, men I skal da vide det.
- 2. Da vi skulle aflevere bilen på Termini i Rom var servicen ikke god. Jeg blev blot bedt om at aflevere vognen i en garage i nærheden. En adresse jeg ikke kunne finde. Det ville have været fint at I på forhånd havde givet denne vejledning, at den skulle afleveres i et p-hus og man så skulle stille på kontoret (den adresse I har opgivet) med nøglerne.

Ok alt i alt småting på en dejlig ferie.
Dejlig service fra jeres side, at I skrev inden rejsen og opsummere turen og aftalerne

I kan da også tilføje til pensionatet: Gaiano di Fisciano, at maden (menuen) var fantastisk. Man fik ikke lov at vælge, men det var spændende at blive vartet op med de lækreste retter af lokale retter - virkelig flot og spændende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Maj Britt og ___ fra Vedbæk boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 8. til d. 12. maj 2008.

Hotellet lå rigtig godt i forhold til at komme rundt. Der er jo hyggeligt og skønt i Trastevere. Synes måske nok det var lidt dyrt i forhold til standarden. Et ok værelse men heller ikke mere og en sparsom morgenmad. Alt i alt helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Knud og Inge fra Greve boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 31. oktober til d. 4. november 2007.

Vores tur til Rom med jer som sikre arrangører af hotel og rejsevejledning fra lufthavnen og helt frem til hotellet var bare super. Alt var som I beskrev det. At vi valgte Hotel Cisterna skyldtes, at vi får nogle år siden har besøgt området og spist på La Cisterna. Dengang boede vi på den "dyre side af Tiberen"; nu ønskede vi Trastevere (på den anden side af Tiberen). Vi længtes tilbage til Sct. Maria pladsen, kirken og hele atmosfæren i dette smukke latinerkvarter i Rom. Vi var meget begejstret for hotellet, da vi fik penthouselejligheden (værelse nr. 60). Det var skønt at gå ud på vores terrasse på 25m2 om morgenen, spise frokost dér og om aftenen, når vi ved midnat var fyldt med indtryk fra denne spændende bydel, mennesker og dejlige oplevelser på restauranterne. Besøget på restaurant Da Enzo var helt specielt. Hver aften besøgte vi baren S. Calisto kun 100m fra hotellet. Det er garanteret Rom bedste og billigste bar.
Vi travede ca. 45 km på 4 dage med det gode bykort, som vi fik i receptionen. Altid besat med glade receptionister. VI kan anbefale restauranterne Da Enzo og Othello. Husk at bestille bord, da de er meget populære. Vi gik ind på restauranterne dagen før og bestilte bord til dagen efter. Det virkede hver gang. Fra Garibaldi broen (5 min. gang) tager du bus 63 og står af på Largo Chigi (5 min senere), så er du midt på Via del Corso, tæt på alle de interessante steder. Hjemturen er på gåben via den spanske trappe, Pantheon, P.zza Navona, Campo de Fiori, Ponte Sisto. Vi sad på P.zza Venezia og drak kaffe i 22 gr. varme den 4. november. Kan man ønske sig noget mere afslappende? Jamen det var helt vildt dejligt. Vi skal helt sikkert tilbage til Hotel Cisterna og Trastevere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og Marianne fra Luxembourg i Luxembourg boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 15. til d. 20. juli 2007.

Vi havde en god tur, omend det var meget varmt, ca. 40, men det vidste vi jo inden, vi tog af sted, så det måtte vi så leve med. Min kone og jeg har været i Rom 10 gange, datter og svigersøn aldrig - så der var noget, at vise dem, og de var meget begejstret.

Kontakten til jer var lidt tilfældig. Da jeg ikke selv kunne få Hotel Arenula i den ønkede periode, prøvede jeg andre mulighder på nettet, og så faldt jeg over jer! I kunne desværre heller ikke hjælpe med Arenula, men foreslog i stedet bl.a. Hotel Cisterna i Trastvere!
- og det valgte vi så, da vi aldrig har prøvet, at bo i Trastevere.

Kontakt og ekspedition hos jer har været helt i top - meget fin service - både med bookning af hotel og fly.

Hotel Cisterna var ganske udmærket, men levede ikke helt op til vore forventninger. Personalet var søde og hjælpsomme - værelserne : fantastisk dejlig seng - skønt med aircondition, det hjalp os i denne varme. rengøringen var ok, bortset fra, at der ikke havde været tørret støv af oven på klædeskabet i meget lang tid - det kunne ses på min kuffert, som jeg havde placeret ovenpå. Morgenmaden er set bedre, men ok! Vi syntes ikke deres lille gårdhave levede helt op til beskrivelsen og slet ikke til den folder, som de uddelte. Den var meget trist og ikke særlig indbydende.

Vi vil helt klart foretrække Hotel Arenula i stedet.

Vi har altid syntes Trastevera er et dejligt og skønt sted, at vandre rundt, indsnuse den specielle atmosfære, sætte sig og nyde et eller andet på et af de utallige barer og nyde en god middag på et af de små lokale steder! Det er virkeligt muligt, at spise godt og billigt! 2 gode eksempler: Ristorante Alle Fratte di Trastevere, via di Fratte di Trastevere - lige om hjørnet ved Cisterna. Dernæst et lille, husker desværre ikke navnet, i en lille sidegade til via San Francesco - fra Via Cisterna er det 2. vej på højre hånd, og restauranten på venstre side. 4 personer 3 retter 2 fl. god rødvin, 2 ditto vand, ialt Euro 60,-

Selvom vi stadig syntes godt om Trastevere, er vi enige om, at vi ikke vil bo der igen. Der er blevet for meget "gøjl" og gadesælgere som indvaderer Trastevere hver aften til omkring midnat.

Vi vender dog tilbage igen til maj næste år og vil så forsøge, at booke Arenula - det er nu vores favorit!! Når vi kender vore rejsetider vil vi helt sikkert vende tilbage til jer, og høre om I kan hjælpe med rejsen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jesper og rejsefælle fra Hellerup boede på Hotel Cisterna i Rom fra d. 14. til d. 18. juni 2007.

Turen var helt igennem en succes. Det eneste vi vil gøre anderledes næste gang - er få bedre styr på transporten fra lufthavn til hotel. Vi lod os lokke af Sterlings tilbud om bustransport til Termini - som selvfølgelig var en returbillet. Da vi boede i Trastevere - langt fra Termini skulle vi bare have taget taxi direkte. Nå men en lille ting. Kunne i øvrigt være fikst hvis i kunne have arrangeret taxi på forhånd (særligt når man ankommer tæt på midnat - og så vi ikke var havnet i en pirattaxi på Termini efter midnat).

Hotellets beliggenhed var perfekt - standarden dog mere til 2 stjerner end 3 stjerne.

Men vi glæder os allerede til næste gang :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map