Hotel i Rom

Hotel Cisterna

 
Hotel Cisterna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cisterna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cisterna ligger midt i Roms hyggelige latinerkvarter Trastevere, blot 2 minutters gang fra den berømte plads Piazza Santa Maria in Trastevere, der har fået navn efter kirken, som ligger samme sted.

Trastevere er ubetinget et af de mest populære områder i Rom, - og i de små snoede gader hænger vasketøjet stadig på tværs mellem husene, lige som der er et utal af spændende caféer og restauranter.

Læs mere om Hotel Cisterna

Det lille hyggelige familieejede hotel, er indrettet i klassisk italiensk stil, og har blot 19 værelser. Det er et af de meget få hoteller, som ligger i denne bydel, og det er husets frue som står for den daglige drift, og som sætter en stor ære i, at gæsterne føler sig hjemme.

Hotellet har indgang fra gaden, hvor man finder reception, elevator, opholdsstue, bar og morgenmadsrestaurant, lige som hotellet også har en hyggelig lille gårdhave, som gæsterne kan benytte. Nærmeste nabo er Taverna Cisterna, så hvis fødderne er trætte, er middagen altså ikke noget problem.

Hotellet er indrettet i en bygning fra det 18-århundrede, og da man er nødt til at respektere de gamle mure, har alle værelser forskellig størrelse. De er pænt men enkelt indrettet og har telefon, satellit TV, aircondition og bad med brus, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map