Anmeldelser af Hotel Cicerone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Cicerone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cicerone som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cicerone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

OK hotel med OK beliggenhed

Morgenmad indgik ikke i prisen, men der findes steder at spise morgenmad i nærheden. Værdiløst WiFi, hvis man vil arbejde undervejs på ferien eller rejser med børn/teenagere. Det trækker ned i bedømmelsen.
Ellers godt med plads, da vi havde to forbundne værelser. Praktisk, da det gav os to badeværelser, hvilket er fint, når man rejser med teenagere. OK beliggenhed mellem alle seværdighederne, men man kan finde andre steder som har en bedre central placering.

Rom som feriedestination

Trastevere er hyggeligt. Oktober/november er en dejlig tid. Om sommeren er der stor risiko for kø, og der er meget varmt. Ingen super god by for shopping hvis man er ude efter vintage.
Godt hvis man tager sig god tid til at se Colosseum.
Det er ret meningsløst at tage rundt med hop-on / hop-off busserne.

Hotel Cicerone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Cicerone
Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map