Anmeldelser af iH Hotels Roma Cicerone

 
iH Hotels Roma Cicerone er ikke tilgængelig i øjeblikket
iH Hotels Roma Cicerone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af iH Hotels Roma Cicerone

Læs personlige anmeldelser af iH Hotels Roma Cicerone som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af iH Hotels Roma Cicerone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

OK hotel med OK beliggenhed

Morgenmad indgik ikke i prisen, men der findes steder at spise morgenmad i nærheden. Værdiløst WiFi, hvis man vil arbejde undervejs på ferien eller rejser med børn/teenagere. Det trækker ned i bedømmelsen.
Ellers godt med plads, da vi havde to forbundne værelser. Praktisk, da det gav os to badeværelser, hvilket er fint, når man rejser med teenagere. OK beliggenhed mellem alle seværdighederne, men man kan finde andre steder som har en bedre central placering.

Rom som feriedestination

Trastevere er hyggeligt. Oktober/november er en dejlig tid. Om sommeren er der stor risiko for kø, og der er meget varmt. Ingen super god by for shopping hvis man er ude efter vintage.
Godt hvis man tager sig god tid til at se Colosseum.
Det er ret meningsløst at tage rundt med hop-on / hop-off busserne.

iH Hotels Roma Cicerone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på iH Hotels Roma Cicerone
Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map