Hotel i Rom

iH Hotels Roma Cicerone

 
iH Hotels Roma Cicerone er ikke tilgængelig i øjeblikket
iH Hotels Roma Cicerone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det 4-stjernede iH Hotels Roma Cicerone har været en favorit på det danske marked i mange år, Det er et yndet hotel blandt forretningsrejsende pga. beliggenheden og de mange faciliteter, - men "almindelige" turister sætter naturligvis også pris på en god service.

I gåafstand til det meste

Prati er Roms juridiske centrum og iH Hotels Roma Cicerone ligger i umiddelbar nærhed af det store Justitspalæ. Det tager ca. 10 minutter at gå til Piazza del Popolo og Engelsborg, mens metrostationen Lepanto nås på 5 minutter. Peterskirken og Piazza Navona nås på ca. et kvarter mens en af Roms mest populære forretningsgader blot ligger et stenkast fra hotellet. Her finder du masser af små specialbutikker, men også et indendørs fødevaremarked, hvor du kan købe ind med de lokale husmødre.

Gode faciliteter og service

iH Hotels Roma Cicerone har en stor reception, lobby, bar, restaurant, konferencemuligheder og parkering.
De knapt 300 hotelværelser er inddelt i forskellige kategorier men er alle pænt indretttet med telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks, internet, aircondition, strygejern/bræt samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på iH Hotels Roma Cicerone

 
 
search map