Hotel i Rom

iH Hotels Roma Cicerone

 
iH Hotels Roma Cicerone er ikke tilgængelig i øjeblikket
iH Hotels Roma Cicerone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det 4-stjernede iH Hotels Roma Cicerone har været en favorit på det danske marked i mange år, Det er et yndet hotel blandt forretningsrejsende pga. beliggenheden og de mange faciliteter, - men "almindelige" turister sætter naturligvis også pris på en god service.

I gåafstand til det meste

Prati er Roms juridiske centrum og iH Hotels Roma Cicerone ligger i umiddelbar nærhed af det store Justitspalæ. Det tager ca. 10 minutter at gå til Piazza del Popolo og Engelsborg, mens metrostationen Lepanto nås på 5 minutter. Peterskirken og Piazza Navona nås på ca. et kvarter mens en af Roms mest populære forretningsgader blot ligger et stenkast fra hotellet. Her finder du masser af små specialbutikker, men også et indendørs fødevaremarked, hvor du kan købe ind med de lokale husmødre.

Gode faciliteter og service

iH Hotels Roma Cicerone har en stor reception, lobby, bar, restaurant, konferencemuligheder og parkering.
De knapt 300 hotelværelser er inddelt i forskellige kategorier men er alle pænt indretttet med telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks, internet, aircondition, strygejern/bræt samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på iH Hotels Roma Cicerone

 
 

Gæstebedømmelser af iH Hotels Roma Cicerone

Læs personlige anmeldelser af iH Hotels Roma Cicerone som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af iH Hotels Roma Cicerone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

OK hotel med OK beliggenhed

Morgenmad indgik ikke i prisen, men der findes steder at spise morgenmad i nærheden. Værdiløst WiFi, hvis man vil arbejde undervejs på ferien eller rejser med børn/teenagere. Det trækker ned i bedømmelsen.
Ellers godt med plads, da vi havde to forbundne værelser. Praktisk, da det gav os to badeværelser, hvilket er fint, når man rejser med teenagere. OK beliggenhed mellem alle seværdighederne, men man kan finde andre steder som har en bedre central placering.

Læs mere
 
search map