Anmeldelser af Hotel Centro Cavour

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Centro Cavour

Læs personlige anmeldelser af Hotel Centro Cavour som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Centro Cavour. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og medrejsende fra Hals boede på Hotel Adas i Rom fra d. 13. til d. 15. juli 2008.

Det var en fin tur vi havde. Jeg syntes at pris og hotelniveau passede fint sammen.
Høflig reception, dårlig morgenmad (som ventet :-) samt perfekt beliggenhed centralt i Rom, hvis man ønsker (som vi gjorde) at se de obligatoriske attraktioner som Peters Kirken/Vatikanet, Den Spanske Trappe, Fontænerne og Broerne, Collosseum m.fl.
Alt fungerede som aftalt, så vi vil nok også anvende in-italia.dk næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og Kristine fra Århus C boede på Hotel Adas i Rom fra d. 3. til d. 7. april 2008.

Vi havde en rigtig dejlig og uforglemmelig tur. Som altid viser Rom sig fra sin bedste side med en blanding af det gamle antikke og det moderne og pulserende storbyliv. Vi gik en masse, hvilket Rom er perfekt til, for inden for rimelig gå afstand kan man danne sig et grundigt indtryk af byen. Vi gik fx. om fredagen fra hotellet ned mellem colosseum og palatinerhøjen mod cirkus maximus. Derfra fulgte vi tiberen til vi krydsede øen og landede i Trastevere. Der besøgte vi to kirker (sct. cecilia og maria a trastevere) og spiste den lækreste is nogensinde! Sidenhen nåede vi forbi Justitsministeriet el. højesteret og Castel sct. Angelo, inden vi kom til gågaderne omkring den spanske trappe. Og så er shopping i Rom jo altid en fornøjelse!
Vi var meget tilfredse med hotellet, vi kan kun komme i tanke om et enkelt kritikpunkt. Værelset var flot og yderst velholdt, - det er rart at komme til et sted, hvor badeværelset næste skriger om at blive brugt, -så flot skinnede og duftede det! Dog var vi lidt skuffede over morgenmaden, som bestod af små flutes og croisanter, som tilsyneladen overnattede og blev genserveret dagen efter i en varmeskuffe, hvilket betød, at de var ret tørre 2.dagen. Desuden virkede ost og pålæg (hamburgryg) utiltrækkende, som de lå mikset sammen på fadet.
Betjeningen var meget venlig og altid med et smil på læben, men vi oplevede dog at serveringsdamen ved morgenmaden virkede usoigneret.
Vi syntes, at turen var meget dejlig, og vi vil benytte os af In-Italia en anden gang og anvise andre hertil. Jeres service er i topklasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nikolai og medrejsende fra Mårslet boede på Hotel Adas i Rom fra d. 13. til d. 16. marts 2008.

Vi har været i Rom mange gange (7-8 gange), og kommer der nok også igen (vi har et vennepar). Vi elsker byen, og via Adas på Cavour fik vi et andet udgangspunkt i forhold til placeringen (tidligere har vi boet tæt på Vertikanet og i Villa Boghese. Derfor syntes vi at placeringen var ideel. Adas er et ok sted, og i forhold til et 2-stjernet hotel var vi også tilfredse.
Så alt i alt var vi godt tilfredse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og Hardy fra Hvidovre boede på Hotel Adas i Rom fra d. 28. oktober til d. 4. november 2007.

I Rom skulle man have humoristisk sans for at synes om hotellet, men alt i alt var det OK.
Mogenmad var povert. Bollerne hårde og croissanterne seje. Ingen frugt og kaffen fik man først efter 5-10 min. og kun 1 kop. Kaffemaskinen spruttede somom Vesuvius var i udbrud. Hvis man opførte sig pænt fik man tilbudt en yoghurt ud af en stor papkarton. Tjeneren, (måske ejeren) dirigerende sit territorium som Basil i "Haløj på badehotellet". Det var til at få et grineflip af. Rengøringen var fin nok og værelset småt, men godt.
Vi blev desværre bestjålet i Rom. Min mand mistede sit pas og pung og jeg mistede min pung med kreditkort o.s.v. i, men ikke med ret mange penge. Min mand havde sit Visa/Dankort, så vi klarede os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bodil og medrejsende fra Frederiksberg boede på Hotel Adas i Rom fra d. 29. september til d. 3. oktober 2007.

Vi har tidligere været i Rom og var også denne gang glade for byen og området.
Vores hotel - ADAS - levede nogenlunde op til vores forventninger. Vi ved godt, det ikke var i den dyre klasse, men ville have været glade for en lidt venligere modtagelse i receptionen. Vi følte faktisk, vi kom til ulejlighed. Vi ankom først kl. 20.30 på grund af megen forsinkelse i lufthavnen med at få vores kufferter. Vi ventede 1½ time på det. (Men om dagen, da det var "mor" (mener vi), der var i receptionen var alt venligt og en meget dejlig oplevelse.
Vi var lidt kede af det ene værelse. Ved ankomsten fik vi udleveret 2 nøgler. Det ene værelse, nr. 1, var rigtig dejligt og stort - men det andet, nr. 8, kunne vi slet ikke finde, fordi der ikke var nummer på døren - og toilet og bad var på gangen. Det var ikke tilfredsstillende. Vi klagede vores nød til den uvenlige mand i receptionen, som trods alt lovede os et andet værelse dagen efter. (nr. 7). Det var ikke så stort, men OK.
Men ellers alt i alt en god oplevelse - og vi kan godt finde på at bruge jer igen næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map