Anmeldelser af Hotel Centro Cavour

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Centro Cavour

Læs personlige anmeldelser af Hotel Centro Cavour som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Centro Cavour. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marna og familie fra Silkeborg boede på Hotel Adas i Rom fra d. 1. til d. 6. november 2009.

Har I været glade for byen og området ?
- Vi oplevede Rom, som en meget smuk by med mange historiske kirker, templer og museer. Peters kirken var utrolig smukt udsmykket og malerierne i Vatikan-museet var fantastiske. Jeg har ikke oplevet noget så smukt og storslået. Byen Rom er også en meget forvirrende by med mange mennesker og masser af trafik. Vi hørte udrykninger hele tiden og bilerne og scooterne drønede afsted. Vi var glade for at vi ikke selv var kørende.På trods af al den stress og jag oplevede vi, at de mennesker vi mødte var venlige og imødekommende.

Har opholdsstedet levet op til vores forventninger ?
- Placeringen af hotellet var fint i forhold til de ting, vi gerne ville se. Det var i gåafstand til det meste. Dog var der meget larm ud til gaden, hvor vi boede. Vi travede langt hver dag og faldt hurtigt i søvn på trods af billarm. Der mangler afskiltning af de forskellige seværdigheder i Rom. Vi fik en lille bog på hotellet og kunne derfor finde rundt.

Tips til de næstkommende
- Vi startede med at se en film om Roms historie í en biograf. Det var en god måde lige at få opfrisket historien om Roms storhed og fald. Det var et godt udgangspunkt for det vi skulle rundt og se.

Kommentarer til bolig,området,de lokale eller os
- Da vi ankom til hotellet blev vi inkvarteret på vores værelser. Det vil sige, at portien ikke kunne låse vores dør op. Det lykkedes dog efter et stykke tid. Vi kunne ikke få vores nøgle, da vi skulle ud at spise aftensmad, men vi skulle bare sige til når vi kom tilbage. Næste dag fik vi en nøgle der passede til døren. Jonas og Helle fik et værelse, hvor der lugtede meget af hvidløg. Der lå et par sure strømper i det ene hjørne sammen med aske. Vi snakkede med portien og han gav dem hurtigt et andet værelse, som var fint.
Morgenmaden var meget sparsom. Der var kun brød og marmelade, mælk og corn flakes. Betjeningen var sløv. Der blev ikke fyldt op, når kanderne var tomme. Vi skulle selv bede om kaffe og der var kun en kop pr. mand og en crossient til hver. De første ting, jeg har beskrevet kunne vi leve med og fik klaret på stedet. Det der var dårligt var morgenmaden. Ellers var stemningen på hotellet god og personalet prøvede at hjælpe med de ting vi bragte på bane.

Mit samarbejde med jer i In-Italia synes jeg har været fint. Det har været dejligt med den fortløbende kontakt, der var forud for rejsen. Samtidig giver i mig mulighed for at melde tilbage efter hjemkomsten. Meget fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Egon og hans hustru fra Sæby boede på Hotel Adas i Rom fra d. 20. til d. 27. april 2009.

Tak for mailen. Det er rart at fornemme, at I som arrangører også interesserer jer gæsternes oplevelser efter hjemkomsten. Jo tak, vi havde en god tur fik set en masse og også spist en masse på de mange gode restauranter i Monti området. Vi var tilfreds med opholdet på Hotel Adas. Venlig og sprogligt kapabel på engelsk værtinde og let adgang til de store seværdigheder i den centrale del af byen. Hyggeligt torv med mange lokale romere lige bag hotellet. Ved ankomsten købes kort til metro og bus let i automater på den nærliggende metrostation. Der er meget gadestøj men trætheden fra dagens aktiviteter og aftenens sene gode mad med herlig vin gør, at det er muligt at sove igennem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mia fra Dyssegård boede på Hotel Adas i Rom fra d. 21. til d. 23. marts 2009.

Ang. hotelværelset, var der meget koldt, da jeg først trådte ind i det, og vinduet lukkede tilsyneladende ikke helt til. I hvert fald lød der en susen, hver gang, der var den mindste vind udenfor, hvilket gjorde det lidt vanskeligt at slappe helt af, inden jeg dog alligevel faldt i søvn - da jeg havde fået varme på radiatoren...TV'et virkede heller ikke - hvilket jeg bare tænkte "Nå, pyt med det" til, jeg kan alligevel ikke forstå meget italiensk, så det gad jeg ikke klage over - men når der er et TV på værelset, burde det vel fungere...Værelset blev ellers gjort rimeligt pænt rent, og den unge pige, der tog imod på min første dag, i receptionen, var især meget venlig og hjælpsom.

Morgenmaden var også ganske fin, selv om den var lidt forsinket (5 min.) den dag, jeg skulle hjem.

Tidspunktet at besøge Rom på er perfekt. På marathondagen + dagen efter var der solskin og rigtig forårsagtigt - og fra hotellet træder man direkte ud i det pulserende romerske, energiske og til tider temperamentsfulde liv, der leves. Så man føler virkelig man er på ferie i Rom, lige der hvor tingene sker, og endvidere med gå-afstand til mange kendte og seværdige steder. :-)

Vi tales ved, næste gang jeg skal rejse til Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Leif og medrejsende fra Gistrup boede på Hotel Adas i Rom fra d. 29. september til d. 3. oktober 2008.

Vores 1. ROM tur som foregik i uge 40 var aldeles pragtfuld.
Vi boede på Hotel Adas på Via Cavour (tæt på det "hele", Colluseum KUN 5 min. gang fra Hotellet).
Hotel Adas var hvad vi havde forventet, et pænt badeværelse og en god seng samt altan til Via Cavour samt sød og god betjening, det var lidt sjovt at elevatoren KUN gik til 5. sal men vi boede på 6. sal. Mens vi var der blev der lavet en del renovering af trappe, så det gav en del støv, men der var alligevel pænt, rent. Udsigten "bagud fra hotellet var et aldeles pragtfuldt vue over Monti-kvarteret, hvor vi indtog vores aftensmåltider i de ikke turistede spiserestauranter.
Alt i alt en pragtfuld tur og for vores vedkommende er ROM ikke besøgt for sidste gang, vi håber der kommer mange gange for man bliver da aldrig færdig med at udforske byen.
Vores samarbejde med In-Italia har fungeret til vores tilfredshed, alene den hutighed der blev os til del både i forbindelse med booking af hotel og mails angående indbetaling og bekræftigelse for modtagelse af penge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inga og hendes mand fra Hjørring boede på Hotel Adas i Rom fra d. 20. til d. 29. august 2008.

Sidst i august var min mand og jeg på ferie i Rom og boede 9 nætter på hotel ADAS, som ligger på Via Cavour. Et lille hyggeligt hotel i flere etager. Vi boede på 6.sal i et lille, men smagfuldt værelse med bad, køligt (der var 3o-35 grader ude) og roligt, da det vendte mod gården. Morgenmadsrestauranten var på samme sal, og betjeningen der samt i receptionen var altid i top og smilende. Hotellet ligger meget centralt, knap ½ times gang fra hovedbanegården. 10 min. Til Forum Romanum og Colosseum . Der var gode indkøbsmuligheder (til vores frokost) i gaden samt flere gode restautanter italienske, kinesiske og indiske m.m.
Sightseeingbussen Roma med 2 ruter, hvoraf den ene gik næsten til vores dør, var vores foretrukne befordringsmiddel, da vi kunne komme de steder, vi ville, og stå af og på, som det passede. Billetterne gjaldt i 2 dage for 1 dags pris på det tidspunkt. Vi var meget glade for byen og besøgte så mange steder, vi kunne nå, bl.a. Vatikanet, Peterskirken, flere kirker, museer bl.a. etruskermuseet v/ Villa Borghese, markeder osv
Vi håber, at komme til Rom igen og at in-italia kan skaffe os det samme værelse på hotel Adas.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map