Hotel i Rom

Hotel Centro Cavour

<p>Det er på denne café du kan tilkøbe morgenmad gennem hotellet</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det hyggelige hotel ligger i Roms historiske centrum på Via Cavour, blot fem minutters gang fra Forum Romanum og Colosseum. Det er en helt særlig oplevelse at gå en tur rundt i det hyggelige kvarter om aftenen, og så pludselig få øje på det oplyste Colosseum for enden af gaden. Lige bag hotellet finder du det spændende gamle arbejderkvarter Monti som er et af Roms ældste. I mange år var det ukendt for de fleste turister, men i dag har det udviklet sig til Roms nye latinerkvarter, hvor du finder et spændende udvalg af både cafeer og gode restauranter, men det er fortsat også et område, hvor de lokale romere ynder at bo, og hvor der stadig er mange små håndværksmestre som har deres arbejdende værksteder i de hyggelige gader.

Central beliggenhed og god offentlig transport

På grund af den centrale beliggenhed, kan du gå til de fleste af Roms mange attraktioner, men hvis fødderne bliver trætte, ligger den nærmeste metrostation som hedder Cavour blot et stenkast fra hotellet. Det kan også være godt at vide, hvis du skal lidt længere væk. Der er også en del offentlige busser på Via Cavour, og ankommer du med tog til hovedbanegården Stazione Termini, er der kun et enkelt stop med metroen før du er fremme på hotellet.

Læs mere om Hotel Centro Cavour

Fra studenterhotel til et af Roms bedste 2-stjernede hoteller

Hotel Centro Cavour hed oprindeligt Hotel Adas, og hvis du har været i Rom med skolen, er det ikke utænkeligt, at du har boet netop her. Gennem årene er hotellet nemlig blevet omdannet fra et billigt studenterlogi til et af de bedste to-stjernede hoteller i Rom med en værelsesstandard der langt overgår de sædvanlige krav til kategorien. Den centrale beliggenhed gør at en vis trafikstøj må forventes, selv om ejerne har gjort deres yderste for at finde de mest lydisolerede vinduer.

God men begrænset service

Receptionen som er døgnåben ligger på 2. sal med elevator, og det er også her du finder halvdelen af de i alt 17 værelser, mens resten ligger et par etager længere oppe. Resten af ejendommen udgøres af private lejligheder, så her kommer du til at bo dør om dør med de lokale romere. I receptionsområdet finder du også en automat med drikkevarer og en kaffemaskine. På grund af den beskedne størrelse, har hotellet ikke mulighed for at servere morgenmad, men de tilbyder at du kan tilkøbe dagens første måltid til en rimelig pris på en nærliggende café.

Pæne og komfortable værelser

Værelserne er rummelige og virkelig pænt indrettede, - alle inden for de seneste år. Ca. halvdelen vender mod Via Cavour, og den anden halvdel mod gården og Monti kvarteret. Flere af værelserne på 6. sal har en lille balkon, men det kan ikke garanteres. Alle værelser har skrivebord, minibar, værdiboks, telefon, satellit-tv, aircondition, samt bad med brus, hårtørrer og toilet.

Læs om værelserne på Hotel Centro Cavour

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map