Hotel i Rom

Hotel Cecil

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cecil er et godt middelklassehotel med en familiær og afslappet stemning. Hotellet ligger på hjørnet af den berømte gade Via Sistina og blot få minutters gang fra de velkendte seværdigheder som Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Du finder også shoppinggaderne Via Veneto og Via Condotti i hotellets umiddelbare nærhed. Blandt de prominente gæster som har boet på hotellet er bl.a. den norske forfatter Henrik Ibsen.

Nyd livet på tagterrassen

På Hotel Cecil er der døgnbetjent reception og et meget serviceminded personale. Der er læsehjørne, wifi, bar og morgenmadsrestaurant med buffet og sidst men ikke mindst den store tagterrasse (om sommeren) med panoramaudsigt over Roms tage. Nærmeste metrostation er Barberini, som bare ligger nogle få minutters gang fra hotellet.

Pæne og enkle værelser

De 41 værelser er pænt men enkelt indrettet med alle bekvemmeligheder. Værelserne er lydisolerede og der er telefon, TV, wifi, værdiboks, aircondition samt bad med hårtørrer. Hotellet har ingen babysenge, så spædbørn fra 0-2 år sover i forældrenes seng.

Værelserne på Hotel Cecil

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Garda

Rom, Lazio

Hotel Accademia

Rom, Lazio

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

King Hotel

Rom, Lazio

Hotel Smeraldo

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map