Hotel i Rom

Hotel Cecil

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cecil er et godt middelklassehotel med en familiær og afslappet stemning. Hotellet ligger på hjørnet af den berømte gade Via Sistina og blot få minutters gang fra de velkendte seværdigheder som Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Du finder også shoppinggaderne Via Veneto og Via Condotti i hotellets umiddelbare nærhed. Blandt de prominente gæster som har boet på hotellet er bl.a. den norske forfatter Henrik Ibsen.

Nyd livet på tagterrassen

På Hotel Cecil er der døgnbetjent reception og et meget serviceminded personale. Der er læsehjørne, wifi, bar og morgenmadsrestaurant med buffet og sidst men ikke mindst den store tagterrasse (om sommeren) med panoramaudsigt over Roms tage. Nærmeste metrostation er Barberini, som bare ligger nogle få minutters gang fra hotellet.

Pæne og enkle værelser

De 41 værelser er pænt men enkelt indrettet med alle bekvemmeligheder. Værelserne er lydisolerede og der er telefon, TV, wifi, værdiboks, aircondition samt bad med hårtørrer. Hotellet har ingen babysenge, så spædbørn fra 0-2 år sover i forældrenes seng.

Læs om værelserne på Hotel Cecil

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cecil

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cecil som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cecil. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Cecil

Dejligt, centralt hotel

Meget professionelt og behageligt personale med fin service. Et lige så fantastisk ophold, som vi husker det, da vi boede på hotellet i oktober 2007??
Morgenmaden kunne dog godt være lidt mindre "sød"

Læs mere

OK

Personalet var hjælpsomt. Sengen var for hård til mig, men jeg fik lov til bytte værelse til en ældre og mere tilsovet madras og det hjalp lidt. Rumet var mindre men det var vigtigere at kunne sove.

Læs mere

Jeg ville have et hotel nær stationen, men jeg kan ikke påstå at dette lå tæt på.

Læs mere
 
search map