Hotel i Rom

Hotel Barocco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En perfekt beliggenhed

Hotel Barocco ligger i hjertet af det historiske Rom, kun 40 meter fra metrostationen Barberini med kig til selve Piazza Barberini. Navnet er uden tvivl inspireret af brokkens mester Bernini, som er mester for den ikoniske fontæne på pladsen af samme navn. Hvis du ønsker at udforske Rom til fods, er Hotel Barocco et perfekt udgangspunkt. Bl.a. ligger Den Spanske Trappe, Trevifontænen, Piazza Navona og Pantheon ikke mere end ca. 10 min’s gang fra hotellet, mens du skal beregne ca. ½ time, hvis du til gå til Vatikanet eller Colosseum. Colosseum kan dog nås på ganske få minutter med metro.

Et raffineret hotel

Hotel Barocco kan bedst beskrives som et raffineret hotel, med en varm og intim atmosfære og med en rigtig god service. Når du ankommer til hotellet, vil du blive mødt at en varm velkomst i den lille reception, og det servicemindede personale vil forsøge at gøre dit ophold så behageligt som muligt. De står naturligvis også til rådighed, hvis du ønsker at bestille en udflugt, en transfer eller at bestille bord på en af byens mange gode restauranter.

Læs mere om Hotel Barocco

Fire strålende sole

I forbindelse med receptionen er der et lille loungeområde og en mindre bar, som er åben fra kl. fire om eftermiddagen. Hotellet har også en både elegant og intim morgenmadsrestaurant med et pænt udvalg på den lille buffet. Der er gratis wi-fi på hele hotellet, og hvis du er i bil, kan personalet være behjælpelige med parkering mod et gebyr på ca. 35 euro pr. nat. Hotel Barocco har officielt fire stjerner, og selv om der hverken er pool eller wellness, så er vi hos In-Italia ikke I tvivl om, at service og standard berettiger til fire strålende sole.

Klassiske og komfortable værelser

Hotel Barocci tilbyder i alt 37 elegante værelser i klassisk stil med kig til byens liv. Indretningen er fælles for alle værelser, men størrelsen varierer. Alle værelser er lydisolerede og har aircondition, minibar, værdiboks, satellite TV, telefon, wi-fi og marmorbadeværelse med bruser, toilet, hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Barocco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map