Hotel i Rom

Hotel Artorius

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det skønne Monti kvarter

I en af Roms smalle og brostensbelagte gader midt i det gamle arbejderkvarter Monti, ligger det lille Hotel Artorius. Det meste af området, som ligger mellem Via Nazionale og Via Cavour, er stille og fredeligt, selv om det de seneste år har udviklet sig til at være et af de mest fashionable i Rom. Lige bag Colosseum finder du mange små interessante og kreative butikker med vintage tøj, kunst, håndværk og ateliers gemt i de smalle stræder.

Tæt på byens seværdigheder

Fra hotellet er der kun kort gåafstand til Forum Romanum og Colosseum, og de fleste af byens attraktioner kan nås på mellem 20-25 minutter. Området har et rigtig godt udvalg af både caféer og restauranter, hvilket også betyder, at enkelte gader kan være ganske livlige i aftentimerne. Du skal ikke lade dig narre af de 2 stjerner, som er den officielle bedømmelse af Hotel Artorius, for komforten er mindst 3 stjerner værd, og der kan være mange årsager til, at man vælger at bibeholde den lave klassificering.

Familiær gæstfrihed

Det lille hotel Artorius er beliggende i et gammelt palads fra det 19.århundrede og udstråler varme og gæstfrihed. Artorius har været i familiens eje i generationer, og det mærker du tydeligt, når du bor her. Hotellet er ikke luksuriøst, men byder på god komfort til dit korte ophold i Rom. Den kontinentale morgenmad består af søde og smagfulde retter, og ikke mindst en dejlig frisk cappucino, som du ikke må gå glip af. Den lille gårdhave er et ideelt sted at starte din dag, og her kan du nyde solens første stråler sammen med en dejlig kop kaffe. Efter en travl dag med sightseeing og oplevelser kan du nyde en forfriskning eller måske en let snack fra baren. Der er WiFi tilgængeligt på hele hotellet, og vi anbefaler at du ankommer med offentlig transport, da parkering i området er ganske dyrt.

Læs mere om Hotel Artorius

Komfortable værelser i traditionel stil

Hotel Artorius tilbyder 10 værelser i forskellige kategorier. De er pænt og enkelt indrettet, og har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, WiFi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. De fleste værelser har en større eller mindre balkon eller terrasse, men det er ikke noget, vi kan garantere.

Du kan også vælge en studie lejlighed med et lille tekøkken. Ev. gebyrer kan være gældende. Nogle værelser og studier er placeret i et anneks.

Læs om værelserne på Hotel Artorius

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map