Hotel i Rom

Hotel Artemide

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den centrale placering på Roms hovedgade Via Nazionale gør, at du har alle byens seværdigheder lige udenfor døren, samt masser af shopping og kultur. At Hotel Artemide så samtidig er et af Roms virkeligt gode 4-stjernede hoteller, gør ikke sagen ringere.

Shopping lige uden for døren

Det helt store plus ved Hotel Artemide er uden tvivl den meget centrale beliggenhed i Rom. Hovedparten af byens seværdigheder ligger i kort eller behagelig gåafstand fra shoppinggaden Via Nazionale. Bliver fødderne trætte, findes der både busser og metro inden for ganske få minutters afstand. Vatikanet og Peterskirken er de attraktioner som ligger længst væk, men med en bus som passerer lige udenfor hotellet, kan du være fremme på blot 15-20 minutter. Hovedbanegården Termini ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Nyd en drink på taget

Hotellet tilbyder en lang række faciliteter, som vil være med til at gøre dit ophold komfortabelt. Bl.a. er der døgnbetjent reception, elevator, business-center og internetpoint. Der er restaurant og bar til en hurtig snack, det lette måltid eller en god middag. Morgenmaden serveres som buffet. Hotel Artemide har også et lille fitness-center med spa og diverse behandlinger (mod betaling). Fra den dejlige tagterrasse kan du nyde panoramaudsigten over Rom. I juli og august har baren på tagterrassen åben fra kl. 19 til midnat.

Stilfulde værelser

Hotellets 90 værelser er alle smagfuldt indrettet i naturfarver, nogle har væg til væg tæpper, mens andre har parketgulv. Værelserne er forsynet med lydisolerede vinduer, aircondition, værdiboks, satellit TV, wi-fi, kaffe/te-faciliteter, minibar samt badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Artemide

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map