Hotel i Rom

Hotel Arenula

 
Hotel Arenula er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Arenula er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Arenula byder på ægte romersk atmosfære i centum af Den Evige Stad, blot et stenkast fra det maleriske gamle blomstertorv Campo de' Fiori og det spændende kunstnerkvarter Trastevere. På hotellet kan du vælge mellem 50 værelser med aircondition og eget badeværelse.

Det centrale lokalområde

Arenula ligger i en stille sidegade, i det gamle jødiske kvarter, som desværre er ukendt for de fleste turister. Men i virkeligheden er det en hel lille attraktion i sig selv, ikke mindst pga. den specielle historie. Området byder på flere gode lokale restauranter, og det er også her man finder den kønne lille Piazza Mattei med skildpaddefontænen "Fontana della Tartaruga"

Læs mere om Hotel Arenula

Faciliteter

Hotel Arenula har ingen elevator, da det er umuligt at indrette i den gamle ejendom, men det er vist også det eneste minus man kan finde. Der er reception, lille opholdsstue, bar og morgenmadsrestaurant på 1. sal, hvor også en del af hotellets værelser befinder sig, - de øvrige ligger på anden, tredje og fjerde etage.

Værelserne

Hotel Arenula har i alt 50 pænt, men enkelt indrettede værelser, der alle har telefon, satellitfjernsyn, aircondition og bad med bruser, føntørrer og toilet. Da hotellet som nævnt er meget populært, tilrådes det at bestille i rigtig god tid.

Se flere hoteller i Rom >>

Læs om værelserne på Hotel Arenula

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map