Hotel i Rom

Hotel Arcangelo

Eksempel på enkeltværelse Eksempel på enkeltværelse Eksempel på dobbeltværelse superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev Roms lokalmiljø, hvor romerne har deres daglige gang, få gader bag ved Castel Sant'Angelo. Du kan nemt komme over broen hen til Piazza Navona (1,2 km) og Campo de Fiori (1,7 km), men bliver du i gaderne ved hotellet og kvarteret Prati, finder du caféer, spisesteder og shoppingsmuligheder, hvor romerne selv kommer til.

Tagterrasse med flot udsigt

På Hotel Arcangelo bor du i en art-nouveau bygning, som er blevet helt renoveret og tilrettelagt vores tidens krav. På øverste etage finder du hotellets roof-garden, hvorfra du har udsigt over Peterskirkens imponerende kuppel. På roof-garden serveres der drinks og små snacks men ikke morgenmad. Roof-garden er også det eneste sted på hotellet, hvor det er tilladt at ryge, så du godt kan betragte som Hotel Arcangelo non-smoking hotel.

Du kan ankomme i bil eller med offentlig transport

Kommer du til Rom i forbindelse med en sommerferie på Amalfikysten eller på landet i Toscana eller Umbrien, så kan du parkere på hotellets parkeringsplads. Ønsker du at stille bilen i garage, kan det også lade sig gøre i nærheden. Er du i Rom på storbyferie, så er nærmeste togstation Risorgimento-San Pietro (ca. 500 meter). Mod bestilling arrangerer hotellet gerne transfer fra eller til lufthavn. Rejser du sent på dagen, kan du efterlade bagagen på hotellet og nyde din tid i Rom til det sidste øjeblik.

Vælg det værelse der passer dig bedst

Du kan vælge her mellem standard og superior-værelser. Forskellen består i størrelsen. Standardværelserne er de billigste og er ca. 15-17 m². Vælger du et superior-værelse, så er det på 20 m². Værelserne er alla udstyrede med wi-fi high speed, aircondition, fjernsyn, minibar og eget bad med hårtørrer. Der er værdiboks i receptionen, der kan benyttes uden tillæg. Morgenmaden serveres som buffet med både de søde sager, hvilket er italienernes traditionelle morgenmad, og de varer som du er vant til at spise herhjemme: ost, pålæg, brød, osv.

Vores anbefaling

Vælg dette hotel for at opleve romernes Rom. Du har lidt at gå til det klassiske centrum, men gevinsten er, at du ikke er omgivet af andre turister hele tiden. Og tagterrassen er en stor fordel i Rom, hvor du ofte vil få lyst til at sidde ude, om du så kommer om sommeren, foråret, efteråret eller vinteren.

Læs om værelserne på Hotel Arcangelo

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map