Hotel i Rom

Hotel Arcangelo

Eksempel på enkeltværelse Eksempel på enkeltværelse Eksempel på dobbeltværelse superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev Roms lokalmiljø, hvor romerne har deres daglige gang, få gader bag ved Castel Sant'Angelo. Du kan nemt komme over broen hen til Piazza Navona (1,2 km) og Campo de Fiori (1,7 km), men bliver du i gaderne ved hotellet og kvarteret Prati, finder du caféer, spisesteder og shoppingsmuligheder, hvor romerne selv kommer til.

Tagterrasse med flot udsigt

På Hotel Arcangelo bor du i en art-nouveau bygning, som er blevet helt renoveret og tilrettelagt vores tidens krav. På øverste etage finder du hotellets roof-garden, hvorfra du har udsigt over Peterskirkens imponerende kuppel. På roof-garden serveres der drinks og små snacks men ikke morgenmad. Roof-garden er også det eneste sted på hotellet, hvor det er tilladt at ryge, så du godt kan betragte som Hotel Arcangelo non-smoking hotel.

Du kan ankomme i bil eller med offentlig transport

Kommer du til Rom i forbindelse med en sommerferie på Amalfikysten eller på landet i Toscana eller Umbrien, så kan du parkere på hotellets parkeringsplads. Ønsker du at stille bilen i garage, kan det også lade sig gøre i nærheden. Er du i Rom på storbyferie, så er nærmeste togstation Risorgimento-San Pietro (ca. 500 meter). Mod bestilling arrangerer hotellet gerne transfer fra eller til lufthavn. Rejser du sent på dagen, kan du efterlade bagagen på hotellet og nyde din tid i Rom til det sidste øjeblik.

Vælg det værelse der passer dig bedst

Du kan vælge her mellem standard og superior-værelser. Forskellen består i størrelsen. Standardværelserne er de billigste og er ca. 15-17 m². Vælger du et superior-værelse, så er det på 20 m². Værelserne er alla udstyrede med wi-fi high speed, aircondition, fjernsyn, minibar og eget bad med hårtørrer. Der er værdiboks i receptionen, der kan benyttes uden tillæg. Morgenmaden serveres som buffet med både de søde sager, hvilket er italienernes traditionelle morgenmad, og de varer som du er vant til at spise herhjemme: ost, pålæg, brød, osv.

Vores anbefaling

Vælg dette hotel for at opleve romernes Rom. Du har lidt at gå til det klassiske centrum, men gevinsten er, at du ikke er omgivet af andre turister hele tiden. Og tagterrassen er en stor fordel i Rom, hvor du ofte vil få lyst til at sidde ude, om du så kommer om sommeren, foråret, efteråret eller vinteren.

Læs om værelserne på Hotel Arcangelo

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Arcangelo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Arcangelo som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Arcangelo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Hotel Arcangelo

En skøn ferie

Vi var meget tilfredse med hotellet, både værelse, tagterrassen og rengøringen. Morgenbuffeten lever dog ikke helt op til deres billedepræsentation. Den var ganske udemærket de fleste dage, men vi oplevede et par gange, at der den sidste time ikke blev fyldt op, så der manglede brød og andet.
Hotellet ligger skønt. Der er stille og fredeligt i gaden og alligevel bor man 10 min gang fra Peters kirken.

Læs mere

Hotel med sjæl

Godt hotel, med en dejlig tagterrasse, god morgenmad, venligt personale, central beliggende, tæt på Vartikanet, gratis parkering.
Anbefalelsesværdi til et besøg i byernes by.

Læs mere

Perfekt hotel med tæt på alt

Super hotel med en virkelig god beliggenhed og kort afstand til fx Peterskirken og Vatikanet. Man kunne faktisk nå det meste til fods. Dejlig morgenmad og ekstra ros for et meget hjælpsomt og venligt personale. Kan virkelig anbefales. Vi kommer gerne igen.

Læs mere

Super godt

Meget god beliggenhed. Dejlige værelser og god morgenmad.

Læs mere

Dejligt hotel med god beliggenhed

Hotellet ligger i roligt kvarter, meget tæt på Vatikanet og med kort gåafstand til det pulserende liv i Rom. For os var hotellet helt perfekt, god og venlig service. Tæt på bylivet, og alligevel væk fra det hele. Går turen til Rom igen, og det er vi sikre på den gør, vil vi klart gå efter Arcangelo igen.

Læs mere

ROM

Læs mere
 
search map