Anmeldelser af Hotel Antica Locanda

 
Hotel Antica Locanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Antica Locanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Antica Locanda

Læs personlige anmeldelser af Hotel Antica Locanda som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Antica Locanda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Britta og familie fra Dyssegård boede på Hotel Antica Locanda i Rom fra d. 12. til d. 16. oktober 2008.

Vi - 3 generationer - havde en fin efterårstur til Rom og vi boede på et dejligt hotel, som lå ideelt for os. Lige i nærheden af Colosseum og metrostationen Cavour. Hotellet lå i den gamle del af Rom og der var rigtigt hyggeligt og der lå mange restauranter "lige rundt om hjørnet" og vejret var så godt at vi sad ude og spiste aftensmad, efter en lang dag med mange km i benene. Hotellet har ikke værelsesnumre, men værelsesnavne efter forskellige kendte kunstnere. Hotelværten er en meget munter mand og kom straks på bølgelængde med min svigermor, som han kaldte for Mama. Vi har været glade for at rejse med In-Italia ( det er tredje gang så vidt jeg husker) og som en ekstra service sørgede I for at vores datter fik sin pung, som hun var så uheldig at glemme på hotelværelset, hjem til Danmark.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Niels og Gittefra Kokkedal boede på Hotel Antica Locanda i Rom fra d. 16. til d. 18. oktober 2008.

Vi boede på Hotel Antica Locanda fra 16. til 18. oktober 2008, og må sige at hotellet ikke helt levede op til vores forventninger. Selv med kun 3 stjerner må man forvente, at kunne få andet end en tør skive brød og en fabrikscroissant i vaccuum til morgenmad. Værelset var pænt og rent, men vi skulle op ad en stejl og smal trappe til 3. sal for at komme til det, og det var ikke let med kuffferter,
da hotellet ikke har elevator. Hotellet havde en fin beliggenhed i et hyggeligt område, men vi var glade for kun at have bestilt 2 nætter på hotellet. Vi tjekkede flere nabohoteller i samme kategori, og her var niveauet væsentlig højere. Vi havde i øvrigt 4 nætter efterfølgende på et andet hotel, som sikrede at vi fik en dejlig oplevelse i La Bella Roma.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Palle og rejsefælle fra Espergærde boede på Hotel Antica Locanda i Rom fra d. 22. til d. 27. september 2008.

Vi havde - for årstiden - fint vejr med sol og op til 21 grader om dagen. Meget behageligt for ferie i en storby. De historiske oplevelser; ja - de siger sig selv.
Området - Monti - vi boede i, er et vældig charmerende område. Gamle huse, meget smalle gader, et rigt forretningsliv med delikatesseforretninger,
slagter- og osteforretninger, minimarked, arbejdende værksteder af forskellig art, flere gode restauranter og caféer med udendørs servering. Dertil kommer et par mindre pladser med springvand og det hele, som samler et myldrende udeliv.

Vort hotel - indrettet i lejligheder i et meget gammelt hus - var en charmerende oplevelse. Vi har boet på mange hoteller rundt i verden. Alle med elevator. Men dét er der ikke her. Her må kufferterne bæres hele vejen op, så ikke alt for meget ferietøj i kufferterne, var en fordel for os. Værelserne med gamle møbler var helt OK, og rengøring og oprydning på værelset var rigtig god. Det eneste, som ikke levede op til de mange andre hoteller vi har boet på, var morgenmaden med skivet lyst brød, smør, 2 slags marmelade og kaffe/the. Nå - men det er vel typisk for små hoteller i den del af Europa. Der var - p.g.a. vejarbejde - en del generende trafikstøj omkring hotellet.

Til andre, som besøger Montiområdet, er her et lille tip: Næsten for enden af Via dei Serpenti (retning fra Via Nazional mod Via Cavour) ved krydset med Via Leonina ligger et lille torv med en lille fontæne. På dette torv findes et par små og meget lokale caféer med udendørs servering og en meget charmerende lokal stemning. Vi oplevede ikke ret mange turister de mange gange vi spiste frokost eller aftensmad - eller bare fik en kop kaffe eller et glas vin - på det torv, men til gengæld god mad og typisk italiensk servering, hvor det gælder om ikke at være utålmodig!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Monica og familien fra Hellerup boede på Hotel Antica Locanda i Rom fra d. 17. til d. 22. oktober 2007.

Vi har haft en dejlig tur til Rom. Placering af hotellet var perfekt. I gåafstand til seværdigheder men dejlig roligt og med lokale restauranter uden for mange turister! Lokalet var perfekt for 4, dog frøs vi lidt med de tynde tæpper, da det pludselig blev koldt i Rom.
Morgenmaden var dårlig, men jeg har hørt at det ikke er usædvanligt for Italien, da de ikke går så meget op i den slags. Men den skuffede i forhold til, hvad man er vant til på standard hoteller. Men alt i alt en dejlig tur. Specielt pga. hotellets beliggenhed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map