Hotel i Rom

Hotel Antica Locanda

 
Hotel Antica Locanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Antica Locanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Roms charmerende latinerkvarter Monti, finder man det hyggelige familieejede hotel Antica Locanda, som er indrettet i et af Roms rigtig gamle huse.

Monti er et af Roms ældste kvarterer, som det på forunderlig vis, er lykkedes at holde næsten skjult for turister. Romerne har kendt det altid, - men det er alligevel først inden for de seneste år, at det er blevet rigtig mondænt at bo i området. Det myldrer med små købmandsforretninger samt caféer og gode restauranter - lige som mange af Roms håndværkere stadig holder til i det maleriske kvarter.

Læs mere om Hotel Antica Locanda

Hotellet ligger mellem Via Cavour og Via Nazionale i Via del Boschetto, ca. 5 minutters gang fra Colosseum, de antikke kejserfora, og Piazza Venezia, så de fleste af Roms mange seværdigheder er inden for gåafstand. Nærmeste metrostation er Cavour.

Hotel Antica Locanda ejes af en hyggelig familie, som driver både det og den tilstødende restaurant Antica Locanda Wine Food. Den daglige leder Fiammetta har et øje på hver finger, og gør sit til at stedets gæster føler sig hjemme. Hotellet er ikke stort, og fællesarealerne består af en kombineret reception, bar og morgenmadsrestaurant. Der er indgang lige fra gaden, og de ialt 12 værelser ligger på flere forskellige etager, - men da hotellet er indrettet i tidligere lejligheder, som forbindes af de oprindelige smalle stentrapper, har det ikke været muligt at konstruere en elevator.

Værelserne er alle forskelligt, men virkelig pænt indrettet i klassisk stil og med mange antikviteter, og da man ikke har kunnet flytte på de oprindelige mure, varierer størrelsen meget. Mange af værelserne har stadig de oprindelige mørke trælofter, og alle værelser har trægulv så de både er allergivenlige og lette at holde rene. Alle værelser har telefon, TV, minibar, aircondition, værdiboks samt bad med brus, føntørrer og toilet. Alle værelser har dobbeltseng og enkelte har mulighed for opredning på sovesofa.

Skjul teksten
 
 
search map