Hotel i Rom

Hotel Anglo Americano

Standard værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det herskabelige palads Palazzo Barberini blev bygget i begyndelsen af 1600-tallet og rummer i dag et af Roms fine kunstmusseer. Nærmeste nabo er pladsen Piazza Barberini og det var her i gaderne, at vores berømte billedhugger Thorvaldsen havde sine værksteder under sit næsten 40 år lange ophold i Rom. Hotel Anglo Americano ligger i en bygning fra det 17. århundrede blot få meter fra Piazza Barberini, så du kan næsten mærke historiens vingesus, når du går ud på gaden.

På Thorvaldsens hjemmebane

På Hotel Anglo Americano bor du i gåafstand til de fleste af Roms attraktioner, men samtidig tager det blot et par minutter at gå til Piazza Barberini, hvor du også finder både metro og flere forskellige busruter, så du kan blive transporteret hurtigt rundt i den evige stad. På under 10 minutter kan du gå til både Trevifontænen og Den Spanske Trappe, som begge er topattraktioner i Rom og smukt oplyst om aftenen - så mere romantisk bliver det ikke. Området er også rigtig godt dækket ind med både caféer og restauranter, og så er der oven i købet en god biograf på Piazza Barberini.

I gåafstand til det meste

Fra indgangen på Via Quattro Fontane (de 4 fontæners gade) går man direkte ind i den døgnåbne receptionen. Hotellet har elevator, lobby, morgenmadsrestaurant samt wifi (6 euro i døgnet).
Hotel Anglo Americano har ca. 114 værelser, som varierer i størrelse og indretning. Alle værelser er pænt indrettet med moderne møbler og har aircondition, minibar, værdiboks, tv, telefon, wifi (6 euro i døgnet).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map