Hotel i Rom

Hotel Anglo Americano

 
Hotel Anglo Americano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Anglo Americano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det herskabelige palads Palazzo Barberini blev bygget i begyndelsen af 1600-tallet og rummer i dag et af Roms fine kunstmuseer. Nærmeste nabo er pladsen Piazza Barberini og det var her i gaderne, at vores berømte billedhugger Thorvaldsen havde sine værksteder under sit næsten 40 år lange ophold i Rom. Hotel Anglo Americano ligger i en bygning fra det 17. århundrede blot få meter fra Piazza Barberini, så du kan næsten mærke historiens vingesus, når du går ud på gaden.

På Thorvaldsens hjemmebane

På Hotel Anglo Americano bor du i gåafstand til de fleste af Roms attraktioner, men samtidig tager det blot et par minutter at gå til Piazza Barberini, hvor du også finder både metro og flere forskellige busruter, så du kan blive transporteret hurtigt rundt i den evige stad. På under 10 minutter kan du gå til både Trevifontænen og Den Spanske Trappe, som begge er topattraktioner i Rom og smukt oplyst om aftenen - så mere romantisk bliver det ikke. Området er også rigtig godt dækket ind med både caféer og restauranter, og så er der oven i købet en god biograf på Piazza Barberini.

I gåafstand til det meste

Fra indgangen på Via Quattro Fontane (de 4 fontæners gade) går du direkte ind i den døgnåbne receptionen. Hotellet har elevator, lobby, morgenmadsrestaurant samt wi-fi (mod tillæg).
Hotel Anglo Americano har ca. 114 værelser, som varierer i størrelse og indretning. Alle værelser er pænt indrettet med moderne møbler og har aircondition, minibar, værdiboks, tv, telefon, wi-fi (mod tillæg).

Læs om værelserne på Hotel Anglo Americano

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Anglo Americano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Anglo Americano som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Anglo Americano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Anglo Americano

Dejlig ferie i Rom

Jeg var afsted med 5 børnebørn. De har alle sammen været der før, så vi besøgte kun vores favoritsteder. Den eneste klage, er alle de turister, der fyldte alle vegne. Ved Trevifontænen var der så meget trængsel, at vi ikke kunne komme til at kaste mønter i. Jeg har tidligere været der i efterårsferien, uden så mange mennesker. Det gik og vi hyggede os. Vi kan varmt anbefale at gå op på toppen af Fædrelandets alter, der er en fantastisk udsigt.

Læs mere

Pænt og rent hotel med god beliggenhed. Meget venligt og hjælpsomt personale . Morgenmad OK

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Anglo Americano

Læs mere

Mister kuffert

Vi havde mistet en kuffert i lufthavnen, og opgav her hotellets adresse og telefonnummer.
Da jeg ikke hører noget hverken søndag eller mandag, spørger jeg i receptionen tirsdag morgen om de har hørt noget, og ja det har de, men vor kuffert er havnet på et andet hotel og en forkert kuffert på vort hotel, men de skal nok få det byttet samme dag. Sidst på eftermiddagen spørger jeg så igen efter vor kuffert, efter en opringning til det andet hotel for jeg at vide at hvis vi vil have kufferten i dag, må vi selv hente den, hvilket vi så gør, men det er godt nok en dårlig service, hotellet havde haft kufferter ( den forkerte) fra mandag uden at give os besked eller gøre noget ved det. Meget skuffende.

Læs mere
 
search map