Anmeldelser af Hotel Anfiteatro Flavio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Anfiteatro Flavio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Anfiteatro Flavio som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Anfiteatro Flavio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt lille centralt beliggende hotel i hyggelig gade.

Hotellet var beliggende i en hyggelig gade med Colloseum for enden af gaden, flot med lys på om aftenen. Gaden havde alt, lille Piazza, restauranter, forretninger, kirke, apotek etc. Ligger centralt i gåafstand til det hele. Hotellet og værelset var fint, der var hvad der skulle være. Dejligt at taxaerne reklamerer med fast pris fra lufthavnen til hotellerne i Rom, 30 Euro. Endnu en dejlig rejse bestilt hos in-Italia, perfetto

Rom som feriedestination

Hotel Anfiteatro Flavio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Anfiteatro Flavio
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastisk tur til Rom

Hotel Anfiteatro Flavio er et lille spartansk og hyggeligt hotel - meget centralt placeret i Rom - hvor det er muligt at spadsere til alle seværdigheder i hele byen på mellem 30 og 60 min. Hotellet ligger i en lille meget hyggelig gade med et lille torv - masser af restauranter og små kiosker/minmarkeder - med stort set døgnåben.
Vores værelse var pænt og rent - og en hyggelig tagterrasse med udsigt over hele området giver den gode stemning af Rom.

Rom som feriedestination

Det er muligt at gå rundt i hele byen - nye oplevelser hver gang man runder et nyt gadehjørne - mange hyggelige cafeer og restauranter til fornuftige priser.

Hotel Anfiteatro Flavio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Anfiteatro Flavio
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Colosseum

Rom, Lazio

Hotel Ivanhoe

Rom, Lazio

Hotel Rimini

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

search map