Hotel i Rom

Hotel Anfiteatro Flavio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du gerne vil bo centralt og dog væk fra de værste turiststrømme, er her et godt bud. Du bor nemlig i Monti, som er det nye, hippe kvarter med små hyggelige vintage-butikker, restauranter, barer og gallerier. Samtidig ligger Forum Romanum kun 10 min væk til fods. Tør du prøve at bo et andet sted end Campo di Fiori, så er det værd at tage et kig på Hotel Anfiteatro Flavio, der tilbyder dig en ferie centralt i Rom og til en god pris.

Butikker, restauranter og kulturarv lige udenfor døren

Når du går ud ad fordøren til hotellet, befinder du dig på Via dei Serpenti. Hvis gadenavnet ikke siger dig noget, så gør Colosseum måske? Faktisk var Anfiteatro Flavio det romerske navn i oldtiden, og for enden af gaden finder du dette verdensberømte stykke kulturarv. Nabogaden er Via Nazionale med alle de italienske butikker. Mange kulturhistoriske seværdigheder ligger inden for kort gåafstand fra hotellet.

Alt dette er akkompagneret af god mad og vin i restauranterne i nærheden, og en labyrint af smalle, romerske, brostensbelagte gader i Monti-distriktet.

Hvis du vil et sted hen med offentlig transport, så skal du kun gå 400 meter til den nærmeste metrostation, Cavour.

Læs mere om Hotel Anfiteatro Flavio

Services og faciliteter

Skulle du få lyst til at tilbringe noget tid på hotellet, kan du ligeså godt udnytte nogle af de faciliteter og services, det tilbyder. Det har en ganske udmærket tagterrasse, hvor du kan slappe af efter en lang dag med sightseeing. Eller måske vil du koble lidt af med læsning af nyheder eller en bog, akkompagneret af en cappuccino i morgensolen, før du begiver dig ud på dagens eventyr.

Hotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og er fordelt på 3 etager. Der er elevator og Wi-Fi overalt på hotellet. Personalet taler godt engelsk, og er hjælpsomme. Morgenmaden er ret enkel, med nogle af de søde, italienske kager, du måske kender fra tidligere besøg på italienske hoteller.

Værelser og lejligheder

Alt på Hotel Anfiteatro Flavio er indrettet til at skabe maksimal værdi for pengene. Værelserne er hyggeligt dekoreret, men ikke ret store, og stilen er enkel. Du vil dog finde det komfortabelt nok til at få en god nats hvile. I alt er her 16 værelser og 2 lejligheder. Lejlighederne ligger i et anneks på den anden side af gaden.

Værelserne kommer som single-, dobbelt- og tripleværelser, og der er endda også et familieværelse til 4 personer. Alle er udstyret med følgende faciliteter: Aircondition, tv, pengeboks, hårtørrer, en-suite badeværelser med bruser og køleskab på værelset.

Læs om værelserne på Hotel Anfiteatro Flavio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Colosseum

Rom, Lazio

Hotel Ivanhoe

Rom, Lazio

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map