Hotel i Rom

Hotel Anfiteatro Flavio

 
Hotel Anfiteatro Flavio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Anfiteatro Flavio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du gerne vil bo centralt og dog væk fra de værste turiststrømme, er her et godt bud. Du bor nemlig i Monti, som er det nye, hippe kvarter med små hyggelige vintage-butikker, restauranter, barer og gallerier. Samtidig ligger Forum Romanum kun 10 min væk til fods. Tør du prøve at bo et andet sted end Campo di Fiori, så er det værd at tage et kig på Hotel Anfiteatro Flavio, der tilbyder dig en ferie centralt i Rom og til en god pris.

Butikker, restauranter og kulturarv lige udenfor døren

Når du går ud ad fordøren til hotellet, befinder du dig på Via dei Serpenti. Hvis gadenavnet ikke siger dig noget, så gør Colosseum måske? Faktisk var Anfiteatro Flavio det romerske navn i oldtiden, og for enden af gaden finder du dette verdensberømte stykke kulturarv. Nabogaden er Via Nazionale med alle de italienske butikker. Mange kulturhistoriske seværdigheder ligger inden for kort gåafstand fra hotellet.

Alt dette er akkompagneret af god mad og vin i restauranterne i nærheden, og en labyrint af smalle, romerske, brostensbelagte gader i Monti-distriktet.

Hvis du vil et sted hen med offentlig transport, så skal du kun gå 400 meter til den nærmeste metrostation, Cavour.

Læs mere om Hotel Anfiteatro Flavio

Services og faciliteter

Skulle du få lyst til at tilbringe noget tid på hotellet, kan du ligeså godt udnytte nogle af de faciliteter og services, det tilbyder. Det har en ganske udmærket tagterrasse, hvor du kan slappe af efter en lang dag med sightseeing. Eller måske vil du koble lidt af med læsning af nyheder eller en bog, akkompagneret af en cappuccino i morgensolen, før du begiver dig ud på dagens eventyr.

Hotellet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og er fordelt på 3 etager. Der er elevator og Wi-Fi overalt på hotellet. Personalet taler godt engelsk, og er hjælpsomme. Morgenmaden er ret enkel, med nogle af de søde, italienske kager, du måske kender fra tidligere besøg på italienske hoteller.

Værelser og lejligheder

Alt på Hotel Anfiteatro Flavio er indrettet til at skabe maksimal værdi for pengene. Værelserne er hyggeligt dekoreret, men ikke ret store, og stilen er enkel. Du vil dog finde det komfortabelt nok til at få en god nats hvile. I alt er her 16 værelser og 2 lejligheder. Lejlighederne ligger i et anneks på den anden side af gaden. Hvis du bor mere end fem nætter i lejligheden, er der et rengøringsgebyr.

Værelserne kommer som single-, dobbelt- og tripleværelser, og der er endda også et familieværelse til 4 personer. Alle er udstyret med følgende faciliteter: Aircondition, tv, pengeboks, hårtørrer, en-suite badeværelser med bruser og køleskab på værelset.

Læs om værelserne på Hotel Anfiteatro Flavio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Anfiteatro Flavio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Anfiteatro Flavio som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Anfiteatro Flavio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Anfiteatro Flavio

Super beliggenhed

Vi valgte Flavio, fordi beliggenheden var meget central og prisniveauet var fornuftigt. Hotellet levede fuldt ud op til vore forventninger
Klassificeret som et 3-stjernet albergo var kvaliteten og faciliteterne OK.
Vi havde købt morgenmad med, og ud fra tidligere erfaringer fra Rom blev vi her glædeligt overrasket. Vi kunne sagtens spise os mætte i mad, vi gerne ville have.

Læs mere

Dejligt centralt og billigt

Godt værelse, venlig betjening, ok morgenmad.

Læs mere

GOD BELIGGENHED og GOD SERVICE

Vi som første gangs rejsende til ROM har vi været rigtig og vi mener det, rigtig glade for den service vi har fået både fra In-Italia og hotellet. Personalet på hotellet var rigtig venlige og hælpsomme. Hotellet var forbavsende tæt på de seværdigheder ROM nu har.

Vi kan roligt anbefale alle, der har planer om at rejse til Rom, In - Italia og hotellet vi har boet på, altså Hotel Anfiteatro Flavio.

Læs mere

Dejligt lille centralt beliggende hotel i hyggelig gade.

Hotellet var beliggende i en hyggelig gade med Colloseum for enden af gaden, flot med lys på om aftenen. Gaden havde alt, lille Piazza, restauranter, forretninger, kirke, apotek etc. Ligger centralt i gåafstand til det hele. Hotellet og værelset var fint, der var hvad der skulle være. Dejligt at taxaerne reklamerer med fast pris fra lufthavnen til hotellerne i Rom, 30 Euro. Endnu en dejlig rejse bestilt hos in-Italia, perfetto

Læs mere

Fantastisk tur til Rom

Hotel Anfiteatro Flavio er et lille spartansk og hyggeligt hotel - meget centralt placeret i Rom - hvor det er muligt at spadsere til alle seværdigheder i hele byen på mellem 30 og 60 min. Hotellet ligger i en lille meget hyggelig gade med et lille torv - masser af restauranter og små kiosker/minmarkeder - med stort set døgnåben.
Vores værelse var pænt og rent - og en hyggelig tagterrasse med udsigt over hele området giver den gode stemning af Rom.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Anfiteatro Flavio

Læs mere
 
search map